|
52000 w co zainwestować ??? |
52000 w co zainwestować ???
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, mam 52000, 100000+700 miesięcznie do roku czasu z funduszy unijnych (mogę wystąpić o dotacje jeszcze tego nie zrobiłem z powodu braku pomysłu na biznes), i w razie potrzeby środki z kredytów. Chce załozyć własny biznes. Myślałem żeby wejść w nieruchomości ale podobno na tym juz nie bardzo da się zrobić interes. Co polecacie, w co warto zainwestować? Moze ktoś poleci jakąś dzialalność pod kątem swojej firmy w celu nawiązania współpracy?
mam do sprzedania trzy pomysły, dzwoń 514339107 i przyjeżdżaj.
Gastronomia, hotelarstwo to jest najlepsze.
Myślałem bardziej o handlu, produkcji. Tylko czym warto się zająć w tych dziedzinach, na co jest popyt na rynku ?
witam a ja moge ci zaoferowac fundusz inwestycyjno ubezpieczeniowy w ktorym dajemy ci gwarancje minimum!!!! 15% wzrostu w skali roku!!!umowe podpisuesz na 2 lta z mozliwoscia przedluzenia.wkladajac w pierwszym roku 52000 zyskujesz minimum okolo7000 w drugim druga wplata 52000 i zarabiasz minimum 9000 co razem w ciagu 2 lat daje ci ponad 15000 zl .i to jest twoje minimum ktore napewno dostanesz a wiadomo wzost moze byc duzo wyzszy.mysle ze 15000 to calkiem fajna sumka pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "52000 w co zainwestować ???": - 25 tys w co zainwestowac?? - Mam 40 tys zl i w co zainwestowac? - W co zainwestować? - 100 tys zl jak zainwestowac - Jak zainwestowac 50 000 ?
• Strona 1 z 1
|
|