Witam, dysponuje kwota okolo 60-100 tys zlotych.
co moge z tymi pieniedzmi zrobic aby jak najszybciej pomnozyc ta kwote, interesuje mnie okres inwestycji okolo 2-3 miesiecy
BARDZo prosze o pomoc.
Pozdrawiam
|
60-100 tys pln - jak to pomnozyc szybko i skutecznie |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, dysponuje kwota okolo 60-100 tys zlotych.
co moge z tymi pieniedzmi zrobic aby jak najszybciej pomnozyc ta kwote, interesuje mnie okres inwestycji okolo 2-3 miesiecy BARDZo prosze o pomoc. Pozdrawiam
jakaś ścima gościu co ty nie wiesz jaką masz kase hahahahaha 60-100tys. hahahaha
mam 60k pln, i jesli bedzie jakas konretna propozycja zainwestowania tej kasy, to moge wkote ta zwiekszyc do 100k, ale musi byc cos pewnego i konkretnego.
kolejny raz fundusze
witam
czemu piszesz taki temat jak nie masz tej kasy ??? rozmawialem z toba o nieruchmosciach pozdrawiam
witam , Mam dla Ciebie dobra oferte , w postaci lokaty terminowej , na 2 - 3 miesiace , moge dac oprocentowanie w skali rocznej w wysokosci 30 %, co od kwoty 100.000 da zysk przez 3 miesiace w wysokosci 7500 zl , ( 7,5% ) Mozemy oczywiscie ponegocjowac i zaokraglic ta sume do 10% , co da 10000zl z inwestycji 3 miesiecznej . (daje to az 40% w skali rocznej ) Jestem inwestorem prywatnym , pomagam tez innym osoba z zarzadzaniem kapitalem , Jezeli nie znalazles ciekawszej oferty , lub jestes zainteresowany szczegolami , skontaktuj sie ze mna , a porozmawiamy o szczegolach ,. Mysle ze mozesz zapytac sie czy to zbyt piekne aby bylo prawdziwe , wiec odpowiedz moja szczera ale bezczelna jest taka - ja to rozmnoze ponad dwukrotnie, posiadajac swoj duzy kapital , wiec czy dalej myslalbys ze tylko 10% to duzo ? :) Jestem sklonny nakreslic Tobie w jaki sposob mozna rozmnarzac dobrze pieniadze , W inwestowaniu nie liczy sie ile masz pieniedzy do zainwestowania , czy gdzie pojdziesz , ale kontakty , oraz mozliwosci i wiedza . Caly zysk jest rozliczany miedzy nami , wiec nie bedzie zadnego podatku , Dodam Tobie ,rowniez ze jakakolwiek decyzje podejmiesz , badz oczywiscie ostrozny gdziekolwiek lokujesz pieniadze , czesto jest duzo ludzi ktorzy czychaja na ludzka naiwnosc , Nadmienie rowniez ze mam odpowiednie kompetencje i wiedze , bralem udzial w wielu szkoleniach , miedzy innymi prowadzonych przez Donalda Trumpa w USA , Roberta Kyiosaki , oraz innych slynnych inwestorow ,liczacych sie w swiecie biznesu Zycze powodzenia Pozdrawiam ,Grzegorz
kase maja moi rodzice. ale przeciez nie bede na forum opisywal dokladnej sytuacji co i jak :> [ Dodano: Pon Lis 06, 2006 12:18 am ]
Mozesz polecic kogos z tego forum kto kozystal juz z Twoich uslug ? Albo czy mozesz w jakis spsob potwierdzic swoje rekomendacje + najlepiej dac gwarancje w formie umowy ?
a to sory myslalem ze kolejny temat bez sensu typu mam tyle i tyle pozdrawiam
Mozesz polecic kogos z tego forum kto kozystal juz z Twoich uslug ?
Albo czy mozesz w jakis spsob potwierdzic swoje rekomendacje + najlepiej dac gwarancje w formie umowy ?[/quote] Nikt z tego forum nie skorzystal do tej pory z mojej oferty , Gwarancje w formie umowy jest oczywiscie podstawowa forma ktora dostarczam , jestem otwarty na wszelkie inne formy zabezpieczen, Do tej pory zajmuje sie pieniedzmi swoimi, oraz 5 osob , w tym 3 z usa a 2 z polski , Z tych osob jedna zgodzila sie poswiadczyc moje referencje , reszta woli zachowac prywatnosc . Pozdrawiam, Jezeli masz jakies pytania , pisz Mozesz sprobowac rowniez z nizsza kwota jezeli sie obawiasz na poczatek , Rozumiem kazdego obawy , lecz jestem juz troche zniechecony oferowaniem uslug na tym forum , gdyz poswiecam czas , ktory dotychczas nie dal zadnego efektu ,z powodu obaw klientow , co rozumiem i sie nie dziwie . Grzegorz
Witam i jestem Ciekawy tego tematu wręcz bardzo prosze o odpowiedz i propzycje co zrobić z 50000 jest wiele opcji jeżeli zapewmiasz a tymbardziej dajesz gwarancje Beret323@wp.pl.
Pozdrawiam Adam
Sony2, jakie jesteś w stanie dać gwarancje?
Przecież nawet z umową notarialną było ciężko odzyskać od Ciebie te pieniadze w razie problemów. Nie bardzo rozumiem, więc napisz o jakich zabezpieczeniach myślisz?
Sony2 - jakie mozesz dać gwarancje?
Masz coś pod zastaw w Polsce? Bo umowa nawet notarialna to tylko świstek paieru i w razie problemów kasy z takiej umowy nie odzyskam.
Napisz mailem czym się interesujesz, a my dobierzemy biznes do twoich predyspozycji!
Pozdrawiam!
W funduszach nie zarobisz duzo przez 2-3 miesiace. Jak chcesz szybko pomnozyc tylko gielda. Teraz sa okazje do kupna ciekawych spolek po niskich cenach. Do stycznia bedzie mozna na nich dobrze zarobic a ryzyko nieduze. Jak masz pytania pisz mike555@o2.pl
|
|