|
60 tys. mała stacja lpg przy ruchliwej drodze. starczy? |
60 tys. mała stacja lpg przy ruchliwej drodze. starczy?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam 60tys i chcialbym w cos zinwestowac ale nie wiem w co pomyslalem o stacji LPG ale nie wiem czy wystarzczy chociarz na małą? matywacja do tej inwestycji jest fakt iż w tym miejcu gdzie chcę to wybudowac niedługo będzie wylatywala obwodnica. i z jednej strony na opdcinku 15 km nie ma gazu a z drygiej 5 km. prosze doradzcie
Interesowałem sie tym troche ze dwa lata temu , i musze cie zmartwić ale raczej nie starczy, bo koszt postawienia takiej stacji i zezwolen jak dobrze pamietam to ponad 100 tyś zł. pomysł dobry, próbuj jakis dotacji lub kredytów .
Pozdrawiam
odradzam ci ten interes! teraz takie stacje sprzedaja mniej wiecej od 600 do 1000 litrow dziennie, oczywiscie sa i tez takie co sprzedaja ponad 2000 dziennie ale badzmy realistami teraz jest stacja na stacji wiec wszyscy walcza o klijenta, obnizaja ceny a co do tego idzie mniej zarabiaja na litrze. Sa takie stacje co maja 5 groszy zarobku i ledwo pierdza! oblicz to sobie dokladnie wez pod uwage ze bedziesz sprzedawal 800, 900 litrow dziennie, policz pracownika bo watpie czy wyrobisz samemu, zus, oplaty!!!! ODRADZAM
Temat jest ciekawy, jednak 60 000 zł to absolutnie za mało na otworzenie stacji LPG. Ogólną cenę mogę podać na privie, zaznaczam jednak, że nie sprzęt wprowadza wysoką cenę, a wymogi stawiane samej lokalizacji i umiejscowieniu stacji. Wszelkie osoby zainteresowane otworzeniem:
- stacji paliw, - stacji z gazem lpg, - rozlewni gazu, zapraszam do kontaktu. Janusz Wiśniewski CMI Rawa Mazowiecka Woj. łódzkie
Sprawdź również podobne tematy:
- Jaki interes przy ruchliwej drodze ?
- Duża działka przy ruchliwej drodze co otworzyć? - Do wynajęcia plac 200m2 przy ruchliwej drodze BB- Kraków - Lokal 40 m2 na ruchliwej drodze łączącej 3 miasta - Bar na wsi - przy ruchliwej ulicy - TELEBIM PRZY RUCHLIWEJ TRASIE - 500m2 przy ruchliwej trasie co z tym zrobić? - Naprawa plandek przy ruchliwej trasie - Co otworzyć przy dość ruchliwej trasie. Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|