|
600.000 PLN i brak pomysłu |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Świetne pytanie i bez zbędnego komentarza.
irzej - Kto jeszcze sprzedaje takie elektrownie po 300 tyś ? 2 lata temu ok, ale w chwili obecnej chyba do kapitalnego remontu.
Na pewno ich plusem jest to że poza elektrownią dodatkowo jest duża powierzchnia pod działalność do wykorzystania.
I tez sie z tym zgadzam, Są Branże gdzie jest posrednictwo , a kapital 200 tys moze wspomóc biznes w sensie oplaty kosztow w terminie , np. kasa wplywa 21-30 dni , Ty placisz 30-35 , i to całkiem na spokojnie. Wazn abys placil, im wieksza sobie marke wyrobisz tym wiecej masz odbiorców. i mozna miec zysk 5-10 % miesiecznie, z kwoty obrotu np , 700 tys , gdzie nie wymaga to takiego kapitalu.!!!! No czasem trzeba zaplacic VAT to w zysku ma sie do tego iz zwrot po 60 dniach mamy. Czaem nawet dochodzi do kwoty rzedu 100 000 pln nadplata vatu , miesiecznie. tak to sie robi jak zleceniodawca jest zagraniczny a podwyknawca Krajowy. aby sobie tu niektorzy nie pomysleli ze juz sie jest milionerem, sa takie czynniki jak, pomijajac piekny dochod : - klient ,wiadomo chodzi o solidnego zleceniodawce aby placil w terminie to jest 95 % gwarancji tego sukcesu, no niestety. :( -koszty , lokal, telefony , pracownicy , -i klient niesolidny bo mozna wtopić 70 tys. bywa tak, jak sie fajnie zarabia toi fajnie sie mozna wtopić. Także Ruszyć Mózgiem troszke , a nie płakać na forach, a możliwosci jest mnostwo!!!! tylko Ludzi brakuje odpowiedzialnych do pracy.
Ludzi odpowiedzialnych do pracy nie brakuje. Brakuje natomiast zaufania w biznesie. Ten czynnik w Polsce jest więcej wart niż Uran.
Pozdrawiam.
Zgodze sie z zaufaniem, co do biznesu , ale każdy handel czy pośrednictwo zobowiązuje , a co do Ludzi , to mam mieszane zdanie .
a może 2in1 gabinet rehabiltacji i dom starców? Z tego zawsze będzie kasa
jezeli naprawde intreresuje cie ciekawy obrot tymi pieniedzmi+duzo ciekawszy zysk niz ten oczekujesz a jednoczesnie jestes osoba ktora chcialaby faktycnie popracowac przy przedsiewzieciu i sie pracy nie boi to czekam na telefon , 0725511012,
jedna z branz o jaka mi chodzi jest mala firma developerska , drugi pomysl jest latwiejszy ale tez wymaga pracy i z twojej i z mojej strony i dotyczy branzy spozywczej
jezeli naprawde intreresuje cie ciekawy obrot tymi pieniedzmi+duzo ciekawszy zysk niz ten oczekujesz a jednoczesnie jestes osoba ktora chcialaby faktycnie popracowac przy przedsiewzieciu i sie pracy nie boi to czekam na telefon , 0725511012,
jedna z branz o jaka mi chodzi jest mala firma developerska , drugi pomysl jest latwiejszy ale tez wymaga pracy i z twojej i z mojej strony i dotyczy branzy spozywczej
kłamią chamy nie mają tyle kasy lubią jak ktoś do nich pisze.
Tom0078 skąd taka informacja i dlaczego obrażasz innych? Nie masz nic do powiedzenia, to poczytaj gazetę. Wychowania trochę Ci się przyda, ale szukaj go proszę w innych miejscach. Tych 300 metrów od budki z piwem. Pozdrawiam.
MAM DOBRY POMYSL. JEZELI CHCE PANI WEJSC W SREBRO Z BURSZTYNEM TO MAM DOJSCIE PROSTO OD PRODUCENTA TE WYROBY. DZIALAJA JUZ U MNIE DWA SKLEPY I JEST DUZE ZAINTERESOWANIE. CHCE OTWORZYC SIEC SKLEPOW W CALEJ POLSCE. BRAKUJE MI TYLKO TROCHE FUNDUSZY.
A czy ktoś ma rozeznanie jakie są koszty postawienia od podstaw MEW w miejscu byłej, przedwojennej ??? Na dolnym śląsku jest kilka takich miejsc i nawet miałem kolegę zainteresowanego tym tematem, ale ostatecznie zainwestował w sztuczne lodowisko :).
Ryszard
Witam serdecznie...zainteresował mnie Pana post...wiadomo dlaczego-bardzo duży kapitał jeśli jest prawdziwy...nie chcę trafić pisząc to wszystko do całej reszty tych ludzi, którzy radzą a nie posiadają nic swojego...Ja nie muszę mieć bo zarabiam bardzo duże pieniądze, a zajmuje się pomocą i zaopatrywaniem ludzi, którzy chcą otworzyć salon kosmetyczny ,SPA czy klub fitness...ale robiąc to także trzeba wiedzieć jak... nie ma sensu kupowanie bieżni czy rowerków, trzeba kupować coś innego...urządzenie , które:
1.Mają zainteresowanie większe od innych 2.Są skuteczne 3.Spłacają się szybciej I tak dalej, i tak dalej...pisać mogę dużo ale nie wiem czy jest Pan zainteresowany...w każdym razie stawka jest wysoka...nie na daremnie branża wellness i fitness w Polsce jest najlepiej rozwijająca się...dlaczego? bo świadomość ludzi w zakresie zdrowego życia jest coraz większa, poza tym rośnie bardzo szybko liczba biznesmenów, którzy chodzą do takich klubów i wydają mnóstwo pieniędzy...może tak-wiem o czym piszę bo uczestniczyłem przy otwarciu ponad 270 takich studiów w całej Polsce tylko w przeciągu trzech lat, a zapotrzebowanie jest coraz większe...wszystkich naszych partnerów podajemy na stronie, nie jest to fikcja bo można tam pójść i poćwiczyć... Teraz to co Pan napisał...20 tyś. miesięcznie...przepraszam ale trochę mnie to rozśmieszyło...jeśli ktoś posiada taki kapitał to zarobki muszą i są większe...podam przykład ..ok.6-10 tyś robią salony, które zainwestowały od 30-50 tyś...dlatego przy dobrej kampanii reklamowej ( popartej tylko ulotkami, bo one są najlepsze) i zainwestowaniu maksymalnie 80-100 tyś w urządzenia na pewno zarobki nie będą niższe niż 20 tyś, a poza tym zatrudnia Pan pracownika,dwóch do obsługi a Pan zajmuje się tylko rozreklamowaniem studia....klientów jest mnóstwo...młodzi ludzie poprawiający ciało, kondycję, starsi ludzie ujędrniający ciało,poprawiający krążenie, usuwający stres, ludzie z róźnymi dolegliwościami,biznesmeni ćwiczący po pracy, ludzie pozyskani w firmach w ramach benefitu....mogę pisać i pisać ale może tak...jak jest Pani zainteresowana proszę napisać lub zadzwonić 515 050 288...gorąco pozdrawiam...Szwedek Sławomir
A adres tej strony można ? Ryszard
do tego doszlismy ze w polsce byle ciolek moze sprzedac nieruchomosc po babci i ma 500 tys a potem chce zarabiac kase po 15 -20 na miech i pyta na forum
jesli ktos ma 500000 tys normalnie to jak sie dorobil skoro nie moze wyciagnac 15 kawalkow na miech ? 500000 / 20 000 = 33 miesiece tj prawie 3 lata pracy przy takim wkladzie to mozna osiagnac przy dobrym pomysle ok 50 na miech jak i nie 100
|
|