|
70 tyś zł, plac 3 tyś m2, hala 1,5 tyś m2 co otworzyć?? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
dysponuje około 70 tyś zł, plac 3 tyś m2, hala 1,5 tyś m2 2 samochody dotawcze co otworzyć?? mam możliwosci ale niamam pomysłu, doradzcie cos mysle o intereseie drezwnym, obróbka drewna itp moze macie jakeis inne pomysły
Ktoś tutaj niedawno wspominał o skupowaniu, renowacji i sprzedaży domów z bala. Jeśli mieszkasz w regionie gdzie takie domy można znaleźć to może warto o tym pomyśleć? O ile pamiętam to Thor pisał o tym biznesie.
Z takimi możliwościami to najlepiej jakąś produkcję otworzyć.Biznes drzewny jest dobrze opłacalny ale trudny.Wiem że dużo firm szuka firm które dostarczą im bezpośrednio gotowe wyroby z drewna(elementy palet,elementy domków drewnianych itp.).
Mogę pomóc.
hmmm, duży parking, duża hala, 70 000 zł,
jest kilka pomysłów, ale wszystko zalezy od tego, w jakiejs miejscowości Pan mieszka, gdzie położona jest ta hala itp, - wulkanizacja, sprzedaż opon do tirów - sprzedaż naprawa plandek pod tiry - obsługa ogólnie tirów jeśli hala jest gdzieś przy dordze jeśli nie, to trzeba sie zastanowić ale aby podjąć jakaś działalność to 70 000 jest za mało
Produkcja części do palet, albo same palety. Niech pan sprawdz na części jest niesamowite zapotrzebowanie. Kupią panu karzdą ilość. Tylko z drzewem jest chyba problem. Linia do produkcji 30tyś używana.
100% pewności- mamy co produkować, tylko brak gotówki.Zysk na poziomie 40.000-80.000 zł. mamy komu to spezedawać,możemy miec leasing.
szukamu ytylko wspólnika. igastas@interia.pl
Dzisiaj słyszałem,że znajomy stolarz robi do Niemiec .... no właśnie nie wiem jak to nazwać...zamknięcia z drewna do szafek kuchennych, to wygląda tak jakby ktoś przybił kawąłek drewienka gwoździem i to drewienko jest obrotowe i zamyka drugą szafkę. Niemcy podobno maja teraz na tym punkcie "hopla" :).
|
|