|
8 tysiecy zl - brak pomysłu |
8 tysiecy zl - brak pomysłu
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam na wstepie moze sie przedstawie , Jestem rafał mam 20 lat. Mieszkam w miejscowosci okolo 60 tys mieszkancow .Kapital jaki posiadam to 8 tys zł. oraz samochod osobowy .pomozcie co mozna zrobic aby zarobic. Bo mam juz dość robienia dla kogos za 7 zl /h.
Najlepszym pomysłem wg mnie jest dalsze robienie za te 7 zł. A czemu? Bo to pewne 7 zł. Masz za mały kapitał na starcie, pracuj, ale staraj się odkładać jak najwięcej. Staraj się szukać lepszej pracy.
z 8 tyś zł to ty możesz co jedynie do Warszawy na stadion po skarpetki pojechać :)
no kwota rewelacji nie robi!!!!
Cześć Rafał.
Myślę, że z taką kwotą będziesz miał świetny start w biznesie marketingu sieciowego. Ja zaczynałem z 5 tys w zapleczu i spokojnie wystarczyło i można się szybko rozwijać. Zapraszam Cię do kontaktu na priv jak chcesz wiedzieć więcej o mlm. Pozdrawiam, Michał Nowak
śmierdzi mi tu wałem
Fachowcy od MLM czuwają w każdym temacie
hehe ta, michal nowak chce Cie wkrecic do MLM a Ty dalej bedziesz robic na kogos, w tym przypadku na michala :)
Z badań wynika że 90-95 % ludzi "wchodzących " do firm MLM niegdy nie zarabia i nie osiaga sukcesu. Oraz bardzo szybko rezygnuje :)
tego nie powie zaden sponsor na spotkaniu :) pozdrawiam
MLM to ściema nie polecam.....:-///
no ale jakby wszedł w ten mlm to nie miałby już tych 8 tys. ale za to miałby zapas pasty do zębów i płynu do naczyń który wystarczyłby mu na praę lat ;) pozdro
w tak małej miejscowości nic ciekawego nie rozkręcisz jedyne to handel interenetowy wyszukaj dobry towar nie ważne jaki byle był atrakcyjny cenowo i go sprzedawaj gdzie tylko możliwe
Jeśli jesteś zdeterminowany,to poradzisz sobie z tymi 8tys.
ja zaczynałem z 9 tys,i dałem radę,otworzyłem lumpeks. kumpel miał też 9 tys.i kupił sobie budkę gastronomiczną za 5tys,za resztę towar itd. i też do dzisiejszego dnia radzi sobie dobrze,więc nie czytaj negatywnych komentarzy. Jest jeszcze kilka przykładów biznesu za 9tys. oczywiście dla początkujących. Mieszkam w mieście,w którym jest 75tys mieszkańców.
Inwestycja w lokate + odkładanie jak najwięcej z tego 7zł/h i za jakiś czas już bedzie łatwiej z biznesem wystartować :)
Witam.
8000 tyś to nie dużo jak na biznes, tzn zależy jaki. Najpierw zadaj sobie pytanie co chcesz robić? Jeśli masz jakieś pytania to napisz postaram Ci coś doradzić.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "8 tysiecy zl - brak pomysłu": - 10 tysiecy, student, brak czasu - 200 tys miasto 15 tysiecy zl duze pomieszcenie BRAK POMYSLU - 40 tysiecy złotych + budynki=nie mam pomysłu - Brak pomysłu - Brak pomysłu :]
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|