|
900% ZYSKU - strona 4 |
900% ZYSKU
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
.....krytyczni??
Na stronie podane są wszystkie informacje, wystarczy dobrze poszukać (na dole głównej strony - stopka redakcyjna) Jeśli w taki sam sposób niektóre osoby analizują system, to nic dziwnego, że potem wychodzi im, że to na pewno musi być piramida finansowa ;) Informacje o firmie: Lyoness Poland Sp. z o.o. Ul. Jesionowa 22 40-158 Katowice Tel. 0048 (0) 32 353 05 70 Fax. 0048 (0) 32 353 90 02 Sp.z o.o. zarejestrowana pod nr KRS 0000317878 w Sądzie Rejonowym Katowice-Wschód Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego NIP 954-26-57-008 REGON 241056212 Wysokość kapitału: 200,000PLN Prezes: Martha Krolikowski Lyoness Holding Europe AG Bahnhofstrasse 7, CH-9470 Buchs Telefon: +41(0) 81 / 756 1902 Fax: + 41(0) 81 / 756 1904 Spółka akcyjna z siedzibą w Buchs, Szwajcaria zarejestrowana pod nr CH-170.3.026.427-4 Urzędu rejestracyjnego Kantonu ST.Gallen – Rejestr główny ST Nr: 26047 Zarząd: Hubert Freidl, Erwin Hüsler
..... chamowaci!!
po przeczytaniu paru postow wnioskuje ze ten program jest w duzej mieze podobny i tak samo naciogany jak amway!!!buuuhahahaha czlowiek 'pan'' zapodaje miche psu pies zapodaje miche kotu a kot zapodaje stary ser myszy.....a gdzie jest twoje miejsce???zacznij juz dzis a za 10lat bedziesz kotem.pozdro
Bomba! Błysk inteligencji Cię oślepił? A może już frugać zacząłeś jak gołąbek? :D Co ma piernik do wiatraka? I co z tego, jakby to nawet było podobne do amwaya?
Niech każdy sam oceni jaka firma jest jego zdaniem najlepsza i z jaką powinien się związać. Ważne żeby działać w zgodzie z prawem i własnymi przekonaniami co do słuszności podejmowanych działań.
Witam, jestem zarejestrowany w Lyoness już od jakiegoś czasu, system jest bardzo rozbudowany, dlatego nie da się wszystkiego wyjaśnić na forum, ale chętnie udzielę odpowiedzi na najbardziej nurtujące.
Lyoness na pewno nie jest piramidą, po prostu tutaj pieniądze nie biorą się znikąd, handlowiec oddaje % swoich dochodów do Lyoness, Lyoness oddaje nam % z tego %. Handlowiec dzięki temu ma więcej klientów. My szarzy dzięki temu możemy zarobić kilka groszy w miesiącu z zakupów które wykonują nasi znajomi, im więcej nad tym popracujemy tym więcej możemy nagromadzić. Wchodząc w Lyoness nie tracisz kompletnie nic, aktualnie aby się zarejestrować wystarczy wykonać pierwszy zakup za minimalną kwotę 900zł, może to być np. karta przedpłacona o wartości 1000zł na stację paliw sieci PKN ORLEN. Dla ludzi którzy chcieliby zarabiać, otrzymywać normalną miesięczną wypłatę, muszą zostać przeszkoleni czyli zdobyć wiedzę dzięki której będą pewni że nie wciskają swoim znajomym jakiegoś kitu oraz poświęcić trochę więcej czasu aby spotykać się z ludźmi czy firmami. Osoba którą dołącza do Lyoness i jest np. pode mną widzi moje dane, nie chciałbym aby osoby którym wcisnąłem jakiś kit czy stracili przeze mnie jakieś pieniądze znali moje dane. Dlatego moje odpowiedzi są zgodne z prawdą.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "900% ZYSKU - strona 4": - 50 % ZYSKU - 9 % od zysku - 70 000 zysku - ile % miesiecznie zysku??? - dziennie 3-4% zysku ?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|