|
900% ZYSKU |
900% ZYSKU
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Witam. Proponuje zainwestowa w firmę holdingową, która rozwija się właśnie w Polsce. Firma ta wprowadza na całym świecie ujednoliconą kartę rabatową do wszystkich sieci handlowych i usługowych a zwracane rabaty są pomnażane 9 razy czyli 900%. Firma ta w naszym imieniu negocjuje rabaty. W polsce umowy podpisały juz takie firmy jak Orlen FLota, Lukoil, Carrefur, Media Markt, vision express i inne. Do końca roku umowa bedzie podpisana z Castoramą i inną konkurencyjną stacja paliwową. Obecnie jest świetny czas na inwestycję wraz z rozbudową sieci marketingowej tej firmy w zamian za dożywotnie wynagrodzenie. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam
blablabla
a wiecej szczegółów
i pewnie zbierasz po 1000zł?
to pewnie Lyoness, nie warto sie w to pchac
dlaczego nie warto sie pchac w lyoness,dla mnie to przyszlosciowy program partnerski oparty nie na produkcie a masie produktow w 34 krajach w europie juz 92 mln produktow u roznych partnerow!czekam na madre opinie ludzi ktorzy znaja choc troche temat.
Jeżeli chodzi o lyoness (przynajmniej takie informacje znalazłem na stronie):
- 1% z własnych zakupów - 0,5% z zakupów osób zapisanych przez Ciebie Przy założeniu. że każdy zrobi zakupy u partnerów lyoness za średnio 800zł m-c co moim zdaniem jest założeniem dosyć optymistycznym (nie wszystko jest do kupienia u partnerów) wychodzi: - 8zł za twoje zakupy - 4zł za zakupy zapisanych osób Czyli żeby dorobić 500zł trzeba mieć 125 osób wydających 800zł m-c, lub 250 os wydających średnio 400zł m-c u partnerów lub 62 wydające średnio 1600zł.
zgadza sie ale to 2 z 10 sposob zarabiania:
masz pozycje ktore sie zamykaja 35/35 daje bon o wartosci 2025 zl plus 594 zl w gotowce jezeli zarekomendujesz min. 4 osoby masz premie systemowie za kazde pozycjje jak jestes czlonkiem BT masz 18,6 % premii za kazdego czlonka struktury ktory jest bezposrednio z twojej rekomendacji. to co jest na stronie to jest dla zwyklego klienta ktory bedzie sie rejstrowal po reklamie co nie znaczy ze on nie zyska bo jak mu sie utworza pozycje to sie kiedys zamkna w systemie a to da bon o wartosci 2025 zl a ile bedzie mial pzycji ktore mu to wypracuje to zalezy od zakupow srednio takie pozycje 4 w ciagu roku moga sie wytworzyc,powiedzmy ze sie 2 wytworza co daje 4000 zl w bonach w ciagu roku mysle ze fajnie.
Mnie nurtuje jedno pytanie- komu właściwie są potrzebne tego typu "rewolucyjne" programy...? Oprócz założycieli, oczywiście... Rejestrować się gdzieś, kupować tam a nie gdzie indziej, wciągać znajomych i tracić czas i energię dla tych paru groszy (z perspektywy zwykłego uczestnika)... Moim zdaniem gra nie warta świeczki! Przykładem takich "niewypałów" były idee wspólnych zakupów wielu konsumentów, co miało zmniejszyć koszty- komu się chciało rejestrować, czekać z zakupami itp.? Większość ludzi ceni wygodę! Moim zdaniem podobne pomysły nie mają szansy na popularyzację, zwłaszcza nie w naszym pięknym kraju:)
Myślę,że tak;trzeba uważać na każdym kroku;aby później nie żałować. I przede wszystkim przemyśleć,o chce się robić. Pozdrawiam.
Idea Lyoness polega na tym, żeby handlowcy oddali klientom część pieniędzy, które przeznaczali na reklamę.
Handlowcy udzielają rabatów klientom Lyoness, którzy kupują w ich sklepach dlatego, że dostają od tego prowizję. A o korzyściach z zakupów w poszczególnych sklepach można poczytać w bezpłatnym biuletynie "Jak kupować, by stać Cię było na więcej". Jak wpiszecie tytuł w google to znajdziecie formularz zapisu. Pozdrawiam :)
A moim zdaniem, jak najbardziej warto. Bo przy wybraniu odpowiedniej opcji, nawet gdyby się okazało, że się nie zarobi, to nie można nic stracić. Wystarczy wejść do systemu w opcji "na zakupy" i wtedy 0 ryzyka. Można zrobić zaliczki na przyszłe zakupy, ale nie trzeba. Można system polecać innym, ale nie trzeba. To jaki może być powód, żeby nie spróbować? Chyba tylko strach przed zyskiem. :) Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć więcej, proszę o kontakt.
Na przykład taki, że sklepów gdzie honorują karty tego programu praktycznie nie ma? Wow, w Warszawie dostane aż 1% zwrotu z zakupów w carrefour i aż 0,5% z zakupów na Orlenie. Po prostu majątek. Wydaję miesięcznie około 800 zł na paliwo, więc 4 zety miesięcznie wpadnie, po roku uzbiera się z tego aż 48 zł. Zostanę rentierem? Problem w tym, że nie tankuję tylko na Orlenie, ale tam gdzie mi wygodnie i po drodze, natomiast zakupy robię w Makro i Realu bo mam najbliżej i wcale nie mam ochoty szukać sklepów Carrefour po całym mieście żeby dostać AŻ 1% cashback. Ten program to jakaś farsa i tyle. Więcej korzyści można wynieść z programów punktowych na stacji benzynowej niż z lyoness :)
Proponuję, żebyś jednak najpierw sprawdził co i jak, a potem dopiero tak się cieszył ;).
Koszt zakupu w Carrefour zwraca się w 80% :) a przy odrobinie chęci w ponad 100%. Dlatego warto jeździć nawet kilkanaście kilometrów! Tak jak ktoś tu wspomniał, to co na stronie, to tylko natychmiastowe korzyści klienta, który nie chce się zajmować zwiększaniem swoich korzyści. Ale nawet taki klient dostanie ponad 60% zwrotu kosztów jako prezent - tyle że może po roku, albo dwóch. Zapisz się na biuletyn, poczytaj, sprawdź... to pogadamy. :) Wkleiłabym linki, ale tu nie wchodzą, dlatego zainteresowanych proszę o kontakt przez prywatną wiadomość.
Jako, że ludzie (w tym ja) są z natury leniwi i nie czytają wszystkiego, bardzo byśmy prosili abyś nam uświadomił na jakich to zasadach zwraca się aż taki procent. Dodatkowo mam pytanie kto płaci wtedy za nasze zakupy? Bo na pewno Carrefour nie dopłaca, zaś sam program jest przecież darmowy. Więc kto?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "900% ZYSKU": - 50 % ZYSKU - 9 % od zysku - 70 000 zysku - ile % miesiecznie zysku??? - dziennie 3-4% zysku ?
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|