|
A co sądzicie o reklamie na standach |
A co sądzicie o reklamie na standach
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Chciałabym poznać waszą opinię na temat reklamy w formie namiotu wystawowego takiej jak tu http://mitko.pl i balonu reklamowego jak te http://poltent.pl/. Firmy jakich branż potrzebują tego typu reklamy i czy będzie ona skuteczna?
Agencje muzyczne takie jak moja :) podczas organizacji imprez plenerowych ,firmowych jest to ciekawa propozycja dla sponsorow i nie raz juz firmy skorzystały na imprezach z tej formy promocji swojej firmy,wiec glownie imprezy masowe,koncerty,skoki narciarskie jak pewnie nie raz zauwazylas bo na jazdych imprezach takich jak skoki sa tego typu reklamy,pozdrawiam
Czy jest to pytanie osoby która prowadzi biznes związany z produkcją/wypożyczaniem takich namiotów/balonów?=)
Takie balony to często widuję przed dealerami samochodowymi, np jak reklamują jakiś nowy model lub jak chcą opylić starsze... Namioty są potrzebne wszędzie! Podczas imprez plenerowych oraz targów. Jeżli chodzi o imprezy plenerowe to trzeba pokręcić się wokół organizatorów i np: zaproponować za darmo wypożyczenie namiotów/balonow za np: reklamę w formie darmowego stoiska...
Dziwne pytanie Zarówno na takim balonie jest danon jak i ford , jogurty pana Genka jak również Nokia . Czy będzie skuteczna? Typowa reklama skierowana na wizerunek firmy ,markę itd Ja osobiście nie widziałam na balonie czy namiocie ( danon serek waniliowy 1,20 zł) :)))być może się mylę:)))) Fajna sprawa dla sponsorów
Mogę zaproponować LEDWALL MOBILE czyli 11m² multimedialnego ekranu na którym można prezentować wszytko. Urządzenie jest mobilne(na przyczepie) ekran obrotowy i obraz jest widoczny nawet w pełnym slońcu...z kilkuset metrów. Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie udzielę informacji na temat wypożyczania lub wykupu czasu reklamowego. Można prezentować wszystko: od zwykłych plansz do normalnych filmów reklamowych z pełnym audio. Koszt i nakład pracy dużo mniejszy niż przy wyszykowaniu jakikolwiek billboardu...
Poza tym, ruchomy obraz zawsze przyciąga wzrok :)
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|