Witam
Co myślicie o imporcie z USA quadów i ATV słyszałem ze ceny za te pojazdym w Stanach sa naprawde atrakcyjne jak ktos z forumowiczów zna jakies szczegóły w tym temacie to bardzo proszę o informacje
|
A może import z USA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam
Co myślicie o imporcie z USA quadów i ATV słyszałem ze ceny za te pojazdym w Stanach sa naprawde atrakcyjne jak ktos z forumowiczów zna jakies szczegóły w tym temacie to bardzo proszę o informacje
Ja osobiscie eksportuje uzywane samochody z Usa ale wiem ze na ATV tez mozna niezle zarobic moze nie na nowych ale na uzywanych napewno .... jedyna kwestia to ilosc bo najberdziej korzystnie wychodzi sie gdy w gre wchodzi caly kontener 40' (okolo 12metro) ....
Tak ze polecam uzywane .... dobry agent (przedstawiciel) z dobrymi kontaktami i umiejetnosciami napewnoe zarobisz :))) Jak nikogo nie znajdziesz mozemy razem robic biznes :)))) zapraszam
Po co z Usa jak i tak były one wyprodukowane w Chinach?
Nie lepiej z Chin?
Ja bynajmniej nie pisze o chinskich AVT ja ktos chce tanie zabawki z china to wiadomo ze taniej wyjdzie ale jak ktos chce cos markowego :))) tego w chinach napewno nie znajdzie :))))
Ludzie sie rozpisuja o ciuchach niby orginalnych , telefonach itd itd ale to wszystko jest albo kiepska podrobka orginalu albo kiepskiej jakosci... Ostatnio chinczycy nawet wlasne nokie N95 wypuscili od 100- 200 $ :)))) Apple ipod po 28 $ itd No i avt ale to to samo co Honda czy Suzuki.....
Uprzejmie proszę administratora tego forum aby zaprosil psychiatre tutaj.
Jesli cos jest z USA jest najleprze z Chin najgorsze i jednorazowe. Kolejny dowów poziomu tego forum.
Po pierwsze psychiatra tak moze sie komus przydac nie powiedzialem ze z Usa jest njlepsze a jedynie o przewadze orginalnych produktow nam masowa chinska taniocha ....
Po drugie piszac ze chiczycy sprzedaja nokie , abercrombie itd oszukuja wszystkich dookloa ....placisz za cos co powinno spelniac jakies powiedzmy podstawowe normy a masz zabawke w obudowie noki ..... albie bluzke warta zlotowke z lewa metka i to wedlug kolegi jest Ok....
Mam kontakt do quadów od 50cm3 do 250cm3 z homologacją, oprócz tego mini crossy i mini ścigacze, ceny bardzo atrakcyjne. Czas realizacji zamówienia 14 dni..
Więcej na PW
witam,a co powiecie o mp4 z USA,przegladałem ofery na amerkańskim ebayu i np. mp4 2 GB za 20 dolarów, i nas koszt to co najmniej 150zł.A moze sprowadzanie dobrych ciuchów(orginalych)Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Tylko ze ten mp2 zamiast 2G moze miec 0.5G a pamiec jakos przeformatowana na 2G .... tak ze biznesu raczej nie zrobisz .... dopiero jak doladujesz mp3 ponad np: 0.5 G wszystko sie wywala..... chinskie mp3 na ebay czesto sa podrasowane....
A co do ciuchow to podobnie to co tanie to falsy a na orginalnych na alegro nie zarobisz bo kolesie z falsami zawsze wygraja zniszcza Cie cena..... Ten towar tylko z chin a nie z USA No chyba ze chcesz kupic przez posrednika z USA ktory ciagnie z chin ale to chyba nie ma sensu
Co do chińskich rzeczy, to rozejrzycie sie wokół i powidzcie co nie jest chińskie. Przestańcie mówić że szajs, tak jak kupujesz za np. 0,5$ ale jak dorzucisz drugei tyle to kupisz towar, który jest produkowany na rynek US. Ja tak kupuję w Chinach i niem ma czasu walczyć z taniochą wole dodac kilka zł. Kupuje zabawki które są exportowane do USA poprostu bajera, wykonanie syper, opakowanie też.
świeta prawda...ja bym z chinolami nie handlował np. przez ebay,nie mam zaufania i do azjatów i do arabów :P
A z usa tez można kupił po 20usd mp4 1bg a po 28usd juz 4gb i to elegandzkie kopie ipoda nano ( na allegro N2 sie to nazywa) tylko nie radziłbym chandlować bez cła,podatku i działalności gospodarczej
|
|