|
Abercrombie and Fitch |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam, szukam dostawcy ciuchów tej firmy:) proszę o kontakt
witam !! także jestem zainteresowany nawiązaniem wspóprcy z dostawcą !! równiez proszę o kontakt
kontener 20 " podzielcie na poł
jak pasuje to mozemy zamawiać moze ktos sie jescze do was dołączy
Kolombo, a maszmoze katolog ile tego jest itd wiecej informacji bym prosił
Witam
Zajmuję się importem odzieży takich firm jak Tommy Hilfiger Ralph Lauren oraz Abercrombie & Fitch Zainteresowanych proszę o kontakt kaczor1987@o2.pl Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Posiadam nieograniczony dostep do ciuchow abercrombie&fitch. Towar jest sprowadzany z angli od jedynego hurtownika w tym kraju. W całej europie niema innego.Towar jest zroznicowany, jest wszystko wystarczy napisac co kto chce i jaka ilość. Cenny zalezne od ilosci. Ale zapewniam że dobre:P jesli jest ktos zainteresowany prosze pisac. Pozdrawiam
Witam,
posiadam sieć butików na terenie Mazowsza i jestem zainteresowana kupnem odzieży zimowej firmy Abercrombie & Fitch (kurtki, bluzy). Jeśli posiadają państwo dostęp do w/w oraz proponują dobre warunki finansowe i ilościowe - proszę o pilny kontakt: 0-509432125. Pozdrawiam Wioletta
proszę o informacje nt. Abercrombie & Fitch - ceny, warunki dostaw, formy płatności, jakiś katalog, etc. Jeśli to jest hurtownik to zapewne wystawia faktury. Jaki % od zamówienia pobiera Pan/Pani? Proszę o priv.
Pozdrawiam
Zapamiętajcie jedną ale jak ważną rzecz. Abercrombie&Fitch ani Hollister niezależnie w jaki sposób ktokolwiek od nich kupuje rzeczy nigdy nie wystawia faktur handlowych. Nie ma hurtowników którzy posiadaliby rzeczy oryginalne a jeśli ktoś coś takiego Wam oferuje poprostu wprowadza Was w błąd.
Zamawiając cokolwiek przez ich strone oficjalną i cląc towar na granicy zawsze podpisujecie deklarację, że cokolwiek w paczce się znajduje nie ma przeznaczenia handlowego na użytek działalności gospodarczej. Abercrombie i Hollister w ten sposób zabezpieczają się przed odsprzedażą swoich wyrobów i dokładnie o tym jest napisane na ich stronach więc jeśli ktoś nie wierzy odsyłam do lektury.
w końcu konkrety :)
Pozdrawiam
jestem zainteresowany bardzo spora iloscia ubran Abercrombie & Fitch, wszystko zalezne jest od ceny.
Prosze pisac na pw lub gg 50320
odswiezam temat... jestem wciaz zainteresowany ...
Witam. Pisze z forum biznes. Jak już pisalem mam duży dostep do ciuchow anf oraz tez hugo boss ,armani. Głownie spodnie i buty jesli chodzi o bossa.
Abercrombie to jak wiadomo coraz bardziej popularna marka w Polsce ubrania schodza same mam kontakt w USA ceny sa bardzo dobre , ale nie nalezy myslec ze bluze kupimy za 80zł to nie realne. Prosze sie nie sugerowac allegro 80% sprzedaje podrobki allegro sie teraz za nich bierze. Smieszy mnie jesli ktos sprzedaje ciuchy ktorych juz dwa lata nie produkuja:D wiadomo ze z Chin, zdarza sie ze czarne bluzy, zaznaczajac ze anf nie robi czarnych rzeczy wcale. Bluzy wolf jaw maja 4 kolory na allegro widac wiekszy wybor nawet 12 kolorow. taka mała lekcja znam sie na tym troszke i siedze w tym na okraglo, sorry ze tak pozno odpisuje ale to z braku czasu;/. Waracajac do tematu; interesuja mnie tylko powazni ludzie niechce stracic czasu na bzdury dzialac mozna szybko. Prosze napisac co i w jakies ilosci pana interesuje. A ja juz sie tym zajme. Dla ułatwienia podaje GG. 9978570 całe info na GG odpisze odrazu. Ceny zapewniam najlepsze w polsce. Prawie wszyscy co sprzedaja oryginalny towar na allegro maja odemnie i bardzo dobrze im sie powodzi. POzdrawiam czekam na odpowiedz. Piszcie na GG. Szukam odbiorco ilosc ograniczona wole miec 5pozadnych niz 15 slabych.
|
|