|
Aby firmę reklamową otworzyć |
Aby firmę reklamową otworzyć
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pytanie na temat otwarcia firmy produkującej reklamy. Jakie maszyny są konieczne na sam początek działalności takowej firmy? Gdzie najtaniej je kupić? Dziękuję za każdą informację. Nadmienię, że lokal już mam.
Na forum znajdziesz odpowiedzi na większość swoich pytań zawartych w tym poście. Warto abyś przeczytał posty przyklejone w poszczególnych działach oraz sprawdził, czy pytanie lub temat już nie był poruszany na łamach forum! Do tego używamy opcji SZUKAJ. Dziękuję!
no tak!! Dałem na szukaj i mi znalazł nie te posty. Wiec może ktoś kto prowadzi takową firmę mi coś doradzi i zechce podpowiedzieć mi coś. za tego tupu dobre rady jak wyżej dziękuję.
powiem Ci kolego, że to nie jest biznes ... jeżeli już, to walić na duuuuużą skale ... a tak - to dużo roboty i mało zysku ... wiem z praktyki ...
Zgodzę się z powyższą odpowiedzią, dużo roboty mało zysku, a to również za sprawą ustawy z dnia 26 lipca o podatku dochodowym od osób fizycznych (t.j. Dz. U. z 2000 r. nr 14, poz. 176 z póź zm.) - nie można odpisać gadżetów reklamowych, nie będących formą reklamy publicznej.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Aby firmę reklamową otworzyć": - Sprzedam firmę reklamową - Mam Firmę reklamową Ploter i laser Grawerujący - Jak otworzyć firmę doradczą?? - Jak otworzyć firmę w uni Europejskiej - Czy mogę otworzyć firmę?
• Strona 1 z 1
|
|