|
Agencja Artystyczna |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na mały biznes utworzenia Agencji Artystycznej, tylko tym rzecz nie wiem od czego zacząć – proszę o jakieś porady
No to lepiej sobie daruj bo długo ta agencja nie pociągnie ,o ile wogóle ją założysz.
Hej
Mój przyjaciel miał agencję artystyczną, i rzeczywiście dobrze by sobie radził, gdyby nie jego wspólnik, który niestety zawalił sprawę i doprowadził do rozpadu firmy. Postarał sie o dotację w tym kierunku - głownie na reklamę, stronę internetowa, foldery-dostał 11,500 zł. Taki interes jest możliwy, tylko od razu zapomnij o wysyłaniu swej reklamy e-mailem- firmy je ignorują, jak zwykły SPAM. Dobrą alternatywą reklamy jest z pewnością dzwonienie- tu już trzeba sporo kasy wydać na rachunki. Najbardziej śmiały sposób reklamy, o którym słyszałem : Koleś posiadający ag. art. raz na miesiać jeździ do losowego miasta, i większym firmom swoje możliwości, zdjęcia z imprez, ceny itd. - prosperuje do dziś, i dobrze mu się powodzi.
nom powiem przyblizeniu, wiem na czym stoje a moim miescie nie ma takiej agencji, wiem jaki i tani sposob moge rozreklamowac taka agencje, mam jeszcze inne pomysly na biznes - rozwazam kazda mozliwosc jakiego wlasnego zarobku. Jeszcze bym wciagnol kilka agencji do wspolpracy np agencje reklamy :D
|
|