Co myślicie o tym pomyśle(Agencja artystyczno promocyjna)?Sam osobiście zainteresowałem się tym już jakiś czas temu.Jednak na dzień dzisiejszy myślę coraz bardziej
poważnie o tym przedsięwzięciu.Oczywiście nie zamierzam zakładać takiej firmy z dnia na dzień.Chcę to zrealizować bardzo ostrożnie, bo jestem świadomy ,że moja wiedza nie jest wystarczająca.Poki co to gromadzę sobie zbiór informacji i mam nadzieje ,że ktoś napisze coś szczerego i konkretnego pod tym topikiem.Mam nadzieje ,że nie jest to wpis rzucony na wiatr.Mam dosyć dużą ilość kapitału.Interesuje się muzyką , ale z kolei nie mam doświadczenia w tej branży no i druga sprawa to mój młody wiek- niespełna 21 lat.Drugą moją wersją jest otwarcie firmy pośredniczącej w imporcie towarów z Chin do Polski dla dużych przedsiębiorstw.Mógłbym wejść w spółkę z bratem który pracuje w spedycji już 10 lat i ma duże znajomości w CHinach.Myślę ,że to jest już trochę bardziej rozsądne rozwiązanie.Jestem bardziej zorientowany w tej kwestii.Tylko jeżeli chodzi o ten plan to potrzebowałbym troszkę więcej pieniążków, na tę chwilę mam ok 100 tys zł. Dodam jeszcze ,że mam już pewne doświadczenia związane z inwestowaniem.Przez dwa lata moje pieniądze zarabiały na siebie w Funduszach Inwestycyjnych.Pozdrawiam