|
Agencja finansowa |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam Od września prowadze Agencje finansowa, opłaty, doładowanai telefonów, beda jeszcze kredyty i przekazy pieniezne, zastanawia mnie po jakim czasie zaczne cos zarabiac chodzi głównie o opłaty, kredyty i przekazy bede wprowadzał za ok miesiac, ma ktos doswiadczenia w tym temacie?
witam!zamierzam w niedlugim czasie otworzyc podobna dzialalnosc w 250 tys miescie.mam pytanie czy dzialasz sam czy w jakiejs sieci .nie jestem pewny czy to nadal jest oplacalny biznes,pozdrawiam i zycze powodzenia
Działam sam, za sieci za duzo sie płaci i czesc kasy oddajesz im wiec radze kupic sobie programik i do dzieła. Wiesz z tego co sie orientowałem to najgorsze sa pierwsze 3 miesiace pozniej zaczyna to stawac sie dochodowe, ja dopiero 3 tydzien prowadze i zaczynam powoli wyrabiac sobie renome, ludziom musi sie to opatrzyc i musza zobaczyc ze pieniadze jednak dochodza do odbiorcow, mam tez doładowania tel na karte co okazało sie mniej trafnym biznesem ale nic mnie to nie kosztuje wiec bede miec je dalej, no i przekazy pieniezne i kredyty tez bede wprowadzał jestem w trakcie podpisywania umów i szkoleń. Pozdrawiam
zastanawiam się gdzie taki punkt opłat ma większe powodzenie ?W sklepie spożywczym przy kasie czy w niezależnym punkcie? Proszę o opinie
dobre pytanie
[ Dodano: Pią Wrz 29, 2006 2:03 pm ] Ale mysle ze łaczenie punktu opłat z np sklepem spozywczym apteka lub odziezowym to dobry pomysl :-) przynajmniej ja tak robie i ludzie robiac zakupy w sklepie widza ze u mnie sa najtansze opłaty i pozniej przychodza płacic :-) [ Dodano: Pią Wrz 29, 2006 2:20 pm ] :-)
Witam,
Zainteresował mnie ten temat, ale niestety nie wiem od czego zacząć żeby otworzyć taką agencję finansową...;/ Może mógłbym liczyć na pomoc innych, którzy już prowadzą takie agencje jak zacząć rozkręcać ten biznes??:> Aha i jeszcze jedno: nie chce należeć do żadnej sieci agencji tylko chce ją poprowadzić sam;)) podaję meila: wojtczak.krzysiek@op.pl z góry dzięki za odpowiedź;))) :lol:
witam, pracowalem kiedys w doradztwie finansowym i mysle, ze warto zadbac o polecenia, jesli prowadzicie wlasna agencje, rynek jest dosc nasycony, a w ten sposob mozna latwo dotrzec do klientow
Kolekcjoner o jakie polecenia Ci chodzi?? :?: :mrgreen:
No własnie o jakie polecenia chodzi??
polecenia = znajomy znajomemu powiedział...
pozdrawiam
|
|