witam,
czy ktoś już rozpoczął taki biznes? bądz planuje ?
pozdrawiam!
|
Agencja Hostess |
Agencja Hostess
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam,
czy ktoś już rozpoczął taki biznes? bądz planuje ? pozdrawiam!
a masz parę włosów dłuższych żeby sobie warkoczyk zapleść?
a co to ma wspólnego z moim zapytaniem ? ;> nie muszę być kobietą by założyć Agencję, wystarczy że moja narzeczona to robi.. ;]
widziałem w TV takiego gościa co ma takich parę panienek na różne pokazy,
on ma takie dwa warkoczyki, i myślałem że to takie obowiązkowe.....
no cóż, myślenie to nie twoja mocna strona :D ale nie przejmuj się...
to ty teraz pomyśl jak to co na początku napisałeś zrealizować,
i wtedy zobaczymy jak to się ma i u kogo? OK?
heh.. cały czas myślę, działam i realizuję, a forum jest od tego by pytać, wymieniać się spostrzeżeniami - jeżeli ktoś ma na to oczywiście ochotę.. ale zupełnie nie rozumiem po co się udzielasz w tym temacie skoro Cię to w ogóle nie interesuje i zaśmiecasz go głupimi komentarzami.. albo piszesz na temat, albo w ogóle..
ponieważ nikt się nie zainteresował,
ja się zainteresowałem, ale widzę że w sposób dla ciebie niezrozumiały, "no niestety nie każdy jest doskonały" jak zrozumiesz cytat to OK
to że 5 minut od mojego napisania tematu nikt (oprócz Ciebie) nie napisał to nie znaczy że jeszcze ktoś (mądrze, sensownie, na temat ;) nie napisze.. spokojnie mi się nie pali ;) wolę żeby ktoś napisał 5 dni pózniej, a sensownie niż odrazu jak mały chłopczyk co mu się warkoczyki podobają ;) zresztą, nie tracę na Ciebie czasu, szkoda mi go, ale pomyslę nad tymi warkoczykami :D powodzenia
WITAM. JA TEŻ PLANUJE OTWORZYĆ AGENCJĘ HOSTESS I CHCIAŁEM SIĘ ZAPYTAĆ CZY TOBIE OTWARCIE SIĘ UDAŁO?
dobry pomysl tez na nad tym pomysle ;)
Witaj,
nie byłem na tym forum od czasu moich ostatnich postów, czyli prawie dwa lata.. ale odpowiadając na Twoje pytanie, tak mi się udało.. od 1,5 roku prowadzę Agencję z dużym powodzeniem :) Jednakże nie jest to takie proste jak się wydaję, WIELE osób próbuję, ale po pewnym czasie rezygnują bo myśleli że małym nakładem finansowym zrobią cuda.. Szanuję konkurencję i popieram Cię w Twoim pomyślę, ale tylko w tedy gdy masz jakiś na to pomysł i ambicję. Bo niestety rynek Agencji zatruwają pseudo agencję które zaniżają rynek niskimi stawkami, które mają nie profesjonalne strony www i które odgapiają pomysły od innych :/
TO GRATULUJE, ŻE CI SIĘ UDAŁO!:) PEWNIE MASZ RACJE Z TYM PISZESZ I W OGÓLE FAJNIE, ŻE ODPISAŁEŚ! A W JAKIEJ CZĘŚCI POLSKI DZIAŁASZ JEŚLI MOŻNA WIEDZIEĆ? MNIE DO TEGO POMYSŁU NAMAWIA OD DŁUŻSZEGO CZASU MÓJ KOLEGA I INTENSYWNIE OD JAKIEGOŚ CZASU NAD TYM MYŚLIMY I DLATEGO POSTANOWIŁEM ZOBACZYĆ CO LUDZIE NA TYM FORUM PISZĄ NA TEN TEMAT.
Biuro firmy mieści się w Krakowie, ale kilkadziesiąt akcji zrealizowanych na terenie całej Polski. Na tym forum wydaje mi się że nie dowiesz się zbyt wiele, a tak na prawdę najwięcej dowiesz się jak spróbujesz.. mi się wydawało że już dużo wiem przed założeniem firmy, a tak naprawdę do dzisiaj się uczę :)
JA AKURAT JESTEM Z INNEGO WOJEWÓDZTWA I PLANUJE JAK NA RAZIE TYLKO TAM DZIAŁAĆ WIĘC KONKURENCJĄ RACZEJ NIE BĘDZIEMY;) A MOŻESZ MI NAPISAĆ NA CO NAJBARDZIEJ W TYM BIZNESIE NA POCZĄTKU TRZEBA ZWRACAĆ UWAGĘ? ORAZ JAK NAJLEPIEJ TRAFIĆ DO KLIENTÓW?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Agencja Hostess": - agencja hostess lub agencja pracy - Agencja hostess - Agencja Hostess - Agencja Hostess - Agencja hostess.
• Strona 1 z 1
|
|