Wita,
dysponuje kapitałem ok 50 tyś i myślę o otwoorzeniu agencji pko. Czy ktos z Was prowadzi agencję lub prowadził? co o tym myślicie? dodam, że nie liczę na ogromne zyski.
|
Agencja PKO |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wita,
dysponuje kapitałem ok 50 tyś i myślę o otwoorzeniu agencji pko. Czy ktos z Was prowadzi agencję lub prowadził? co o tym myślicie? dodam, że nie liczę na ogromne zyski.
orientujesz sie jaki jest procent za posredniczenia w transakcjach? Bo zarobek jest chyba tylko na tym ... jesli nie oswiec mnie
Witam.
Przyszedl mi do glowy kolejny pomysl na biznesik. Agencja PKO zajmujace sie rowniez pozyczkami,kredytami itp. Czy jest sens w otwarciu takiej agencji w miasteczku 4tys.!! W tej miescowosci jest tzlko bank spoldzielczy. Nie ma zadnej takiej agencji. Prosze o pomoc!!! Vdan
Wiem że temat był juz kilkukrotnie omawiany,ale ponawaim prośbe o komentoarze.
pozdro vdan
a w jakim województwie ta misjscowość?
Województwo zachodniopomorskie.Powiat Łobeski.
poszukaj oferty o współpracy polbanku
Czy PKO jest zlym pomyslem!!!
PKO jest dobrym pomysłem marka jest rozpoznawalna i wogóle wszysko ok. Działam jako broker finansowy zarówno dla firm jak i klientów indywidualnych i z mojego punktu widzenia wolę nowe banki. Mają lepsze podejście do partnerów. Biorąc jednak pod uwagę małą miejscowość przyzwyczjenie ludzi to PKO jest dobre. Musisz sie wybrać do najbliższego oddziału i poprostu pogadać z jakimś opiekunem sieci. Jak ci się spodoba to startuj, a jak będziesz miał pytania jestem do dyspozycji.
Dz za odp.
Teraz tylko wybrac sie do najblizszego banku PKO. Na stronie jest dosyc duzo napisane na temat takiej agencji. W najbliższym czasie ruszam na polowanie,może jakis lokal sie znajdzie;) Może mi wypali,fajnie by było,nie mam dużych wymagań. poozdro
Mam nadzieje, że to dobry pomysł!!!!!! jestem na etapie uruchamiania takiej agencji.
Chetnie podyskutuję z tymi co mają to juz za sobą.
Witam
Ja również chcę uruchomić agencję PKO. Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna z potencjalnym agentem i jakie są szanse, że Bank wyrazi zgodę na jej utworzenie?
Rozmowa kwalifikacyjna spokoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gorzej z formalnościami - jest ich sporo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Życze powodzenia
Dzięki za info. A jest sens otwarcia Agencji w wiosce do 5000 mieszkańców? Aha, i przez jaki czas od momentu otwarcia agencji można spodziewać się strat?
też uważam że może to być dobry pomysł. W małych miejscowościach - klienci lubią rozpoznawalne, znane i z tradycją marki. Tam największą konkurencją może być bank spółdzielczy. Pierwsze kroki musisz skierować do najbliższego oddziału banku i przedstawić swój pomysł. Generalnie powinno im zależeć na współpracy.
|
|