Witam wszystkich, na początku.
To jest mój pierwszy post na tym forum i na pewno nie ostatni.
Obecnie działam jako mini:) agencja reklamowa(jak narazie jednoosobwa)
Właściwie działam jako pośrednik przy sprzedaży usług tj:
- ulotki
- wizytówki
- kalendarze
- naklejki
- plomby
- gadżety (długopisy, zapalniczki, czapki, bluzy...)
- itp. itp.
Nie mam założonej działalności na siebie, tylko opieram się o firmę mojej mamy.
Mama zajmuje się inną branżą, ale rozszerzyła działalność i jej firma może wykonywać
usługi reklamowe. Ja również jako syn mam pełne prawo jej w tym pomagać, więc wszystko robię legalnie, wystawiam faktury itp.
Oprócz tego jestem zatrudniony na pełny etat.
Po krótce chciałem wprowadzić was w mooją sytuację:)
Rzecz polega na tym, że teraz powoli szykuję się do zwolnienia z dotychczasowej pracy i zajęcia się tylko agencją reklamową, dlatego chce założyć już wtedy działalnośc na siebie i rozwijać się już jako moja własna firma.
Mam problem:) Nie wiem jak się nazwać...
Mam różne pomysły, nie mam ich mało, problem jest tego typu, że jeżeli myślę o czym swoim, o czymś co ma być ze mną przez x lat, to mam ciąąągle zastrzeżenia.
Wszystko co wymyśle za chwilę wydaje mi się słabe i nie do zrozumienia dla potencjalnych klientów...
Nie potrafię podejść do sprawy z chłodną głową...
PS. Gdyby ktoś miał jakieś zastrzeżenia co do tego, że jako spec. od reklamy powinienem sam to wymyślić to odpowiadam:
Owszem potrafię wymyślić, jednak uważam, że wszelkie konsultacje z różnymi ludźmi w różnym środowisku mogą mi tylko w tym pomóc.
O FIRMIE:
Moja Agencja Reklamowa działać będzie głównie przez internet, ale najbardziej skierowana ku wrocławskim firmom.
Zajmować się będę realizacją druku ulotek, wizytówek itp, ógólnie wszystko związane z poligrafią, bo jako agencja mam ten komfort, że mogę zaoferować klientowi bardzo szeroką ofertę.
Gadżety reklamowe takie jak, długopisy, zapalniczki, czapki, bluzy, breloki i wiele innych.
Reklama prasowa: Kontakty z gazetami, realizacje reklam oraz ogłoszeń prasowych.
Reklama w internecie: Tworzenie prostych i tanich stron www, projekty banerów oraz pozycjonowanie.
Bardzo proszę o wszelkie propozycje, później sam przedstawię kilka moich, nie chcę teraz, żeby nitk się nie sugerował.
Potrzebuję nazwę oraz slogan firmowy i może ktoś już będzie miał pomysł na logo?
Wszystkich, którzy coś z siebie wyduszą uhonoruję rabacikiem przy otwarciu:):):)
Ps. Jestem skłonny do współpracy, być może ktoś już ma podobne myśli i szuka współnika?