|
Agencja reklamowa |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
co sadzicie o otwarciu agencji reklamowej. Jakie pieniądze potrzebne na start. Od czego zacząć? Czy od wizytówek długopisów z nadrukiem czy od pieczatek i kalendarzy aż po bilbordy.
zapoznaj sie z moja strona http://www.aniremis.com postaram sie ciebie wprowadzic w ten biznes
Wszystko zalezy ile możesz na dzień dobry zainwestować.
Rynek małej poligrafii - wizytówki, ulotki, broszury, jest bardzo duży i zdaje się cały czas rośnie. Ni emusisz tez wszystkiego wykonywać sam. Możesz dogadac się z drukarnią że za za każdego klienta którego dostarczasz, dostajesz %. Ja jestem tak umówiony z drukarnią cyfrowa i choć zajmujemy się przede wszystkim marketingiem internetowym to robimy także etykiety na produkty, wizytówki, kaledarzyki itp. Klientowi nie chce się szukac kolejnego dostawcy, a ceny ma i tak takie same jakby sam podjechał do drukarni. Zatem: Określ dokładnie czym się chcesz zajmowac i skoncentruj sie na jednym zagadnieniu. Obserwuj co sie wokół dzieje, czego ludzie potrzebują i reaguj np. umowami z innymi firmami. Pozdrawiam Paweł ----- Marketing internetowy wyciśnij z netu ile się da.
Pomyśle o tym, gdyż mam znajomego który prowadzi całkiem sporą drukarnię w moim mieście. Facet jest do dogadania.
|
|