|
Agencje pracy Anglia, Norwegia ,Dania, Irlandia, Finlandia |
Agencje pracy Anglia, Norwegia ,Dania, Irlandia, Finlandia
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Praca
‹ Praca w UE
Autor
Wiadomość
Proszę wrzucać linki ze stornami do znanych agencji pracy sprawdzonych ułatwi to znajdowanie pracy osobą które chcą wyjechać :)
Dopisuję się do prośby kolegi.
ja szukam tylko z irlandi
najlepiej na poczatku zglebic tajniki polskiej pisowni.
Ja by prosił o sprawdzoną z Niemiec :)
Poleca m Abraxastaff w Anglii płaci uczciwie i bez poślizgow czasowych.
witam serdecznie . jak znaleść prace na platformach wiertniczych. gdzie szukać takiej pracy . bo można na oszustów trafić . może ktoś mógłby mi pomóc w tym szukaniu. prosze . mam pilna sytuacje
Obecnie przebywam w Anglii więc mogę podać kilka agencji z rejonu Manchesteru aczkolwiek za żadną z nich nie mogę
brać odpowiedzialności :) krótko mówiąc agencje to agnacje... Jedynie co mogę doradzić to jeżeli nie masz fachu ręku typu: cieśla, spawacz, pielęgniarka, krawiec, C, C+E, operator/programista CNC itd to 1 bardzo trudno znaleźć pracę 2 będzie to praca prawdopodobnie za najniższą krajową 6.08 GBP na chwilę obecną Oczywiście można za to żyć dodatkowo starać się o dotacje różnego typu np. dopłata dla najsłabiej zarabiających gdy masz min 25 lat bądź spełniasz inne wymagania, obniżka podatku, czynszu gdy masz mieszkanie socjalne itd ale nie jest tego wiele... Co innego gdy już masz dzieci... Oczywiście jeżeli masz jakiś dobry fakultet z bardzo dobrym językiem Angielskim i mówię bardzo dobrym a nie szkolnym, to możesz liczyć na dobry zarobek ale nie chodzi o mgr z polonistyki, socjologi, politologi czy nawet chemii i biologii... Pracę można szukać mniej więcej na: Sorry ale nie mogę podać linków bo jestem nowy :P jak co to napisz na PW Bądź bezpośrednio na stronach agencji ale na tych stronach również i one wystawiają oferty... Na drugim linku możesz łatwo sprawdzić po ile aplikacji jest składane na jedno miejsce... Powodzenia
jezeli interesuje kogos praca w Irlandii to podaje link do urzedu pracy i ofertami pracy:)))) jobseeker(kropka)fas(kropka)ie wklejamy to w google
wybieramy- Location: jaka czesc Irlandii nas interesuje wybieramy- Categories: w jakim zawodzie szukamy pracy maxymalnie wyswietla 300 ogłoszen milego szukania pozdr....
Powinieneś dodać, że obecnie rynek poszukuje przede wszystkim inzynierów i menadżerów średniego szczebla, powinieneś dodać, ze aby podjąć pracę nalezy najpierw wystąpić (i otrzymać!) numer PPS, oraz to że w obecnych czasach (przy 15%towym bezrobociu) pracodawcy raczej zatrudniają rezydentów, niż nowo-przybyłych. Właściwie nowo-przybywający nie mają prawie żadnych szans na pracę... To tak, aby trochę poszerzyć horyzont czytających.
nikt tu nie pyta o szczegóły dotyczace zatrudnienia;) a kto chce to prace znajdzie gorzej jak sie komus nie chce dupy ruszyc............
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Agencje pracy Anglia, Norwegia ,Dania, Irlandia, Finlandia": - Propozycja współpracy Niemcy, Francja, Finlandia, Norwegia - Anglia, Irlandia --> Polska - Cream Anglia i Irlandia - Anglia,Irlandia...lodzie motorowe - NOWA HURTOWNIA ODZIEżY UżYWANEJ ANGLIA I IRLANDIA
• Strona 1 z 1
|
|