|
Aglomarmur - strona 3 |
Aglomarmur
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
nie wiem dlaczego cytowany przez ciebie post jest podpisany przez "januszmichalsky" jak to ja go napisalem:( nie no zartuje :D jak masz jakies pytanko to na pw:)
podaj link do tamtego wątku bo nie umiem go znalezc zeby potwierdzic czy to to samo
Podaje adres do do wątku na na tym forum
wpisz do wyszukiwarki hasło praca-dodatkowa-jak-zarabiac-w-domu-999zl bo nie mogę pisać adresów. Jeśli można to proszę o szczegółowy opis nawet z cenami.
Witam
Szukam dostawców i producentów parapetów różnego typu. Otwieram hurtownię w woj podlaskim czekam na informacje Pozdrawiam
Mogł by mi ktos przesłac link na maszyny do produkcji aglomarmuru? jak to wyglada wraz z cena?:> Dziekuje
[/b]
Witam. W zasadzie produkcja (jeśli mówimy o produkcji a nie obróbce) aglomarmuru (jeśli mówimy np. o włoskim aglomarmurze) wymaga użycia dość kosztownych i skomplikowanych maszyn, trochę tańsze są urządzenia do produkcji aglogranitu (jeśli mówimy np. o hiszpańskim aglogranicie) ale i tak są to setki tysięcy zł. Oczywiście jak wszystko na tym świecie, również ten materiał można podrobić używając tańszych maszyn lub technologii. Wszystko zależy od rodzaju wyrobów oraz oczekiwanego efektu który chcemy uzyskać. W wątku „ parapety, produkcja, sztuczny kamień” zamieszczonym na tym forum opisano jeden ze sposobów produkcji tzw. sztucznego kamienia (marmuru) dla niektórych aglomarmuru (jest to kwestia braku precyzyjnego nazewnictwa). W przypadku zainteresowania tematem proszę o kontakt na januszmichalsky (znak popularnie nazywany małpa)gmail.com bo adresu podobnie jak linków do stron o które prosisz nie wolno zamieszczać na tym forum.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Aglomarmur - strona 3": - parapety sztuczny marmur / aglomarmur - PRODUCENT: parapet parapety aglomarmur konglomerat i inne.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|