|
AIP - strona 6 |
AIPBiznes Forum ‹ Ogłoszenia ‹ Oferty Usługi
Autor
Wiadomość
Rozmowa to tylko formalność :P Jak Twój pomysł to nie żadne oszustwo bądź coś powszechnie nieakceptowalnego to spotkania z dyrektorem to jedynie podpisanie umowy.
Aha...
Myślałem że to coś bardziej poważnego. Rozmowa na temat pomysłu, wizji rozwoju, sposobu zdobywania klientów i rozeznania w rynku...
:) Pogadac sobie oczywiscie możesz, ale na jakąs wielką pomoc nie licz.
No rzeczywiście "pogadanka". Nawet nie z prezesem ani z jego zastępcą tylko osobą pracującą w AIP. Jedyne co się dowiedziałem z nowych rzeczy to jak rozwiązywana jest sprawa z telefonem firmowym.
Tak czytając te wszystkie posty zastanawiam się jakie korzyści z tego ma inkubator czy nie płaci się jakichś % od przychodów dla inkubatora? jeśli ktoś zna taka odpowiedź to prosze o jej udzielenie. Bo jeśli obecnie pracuje i pracodawca opłaca za mnie ZUS to przy zakładaniu normalnie działalności płace tylko 224zł składki zdrowotnej do tego dochodzi księgowość tania np. ifirma.pl i sie zastanawiam czy to wogóle ma jakiś sens przy pracy na etat. Czy nie lepiej dołożyć te 80zł i mieć swoja działalność czy się bawić w jakieś inkubatory.
inkubatory maja z Nas istniejących w obrebie ich działalności
ogromne korzyście jesli chodzi o vat
A czy ktoś z was wie jak długo trwa rozpatrzenie wniosku przez AIP i w jakich godzinach otwarte są inkubatory. Konkretnie chodzi mi o inkubator przy WSB we Wrocławiu bo nie mogę się tam dodzwonić a na stronie nie ma godzin otwarcia.
Euro-Office PMNW, oferuje obecnym oraz byłym beneficjentom AIP dostęp do usług outsourcingowych :
Wirtualne Biuro / Adres Siedziby - od 1,00zł/netto miesięcznie! Sala Konferencyjna w samym Centrum Warszawy! Rejestracja Podmiotów Gospodarczych ( dz. gospodarcza, spółka jawna , spółka z o.o.) z 50% upustem od obowiązującego cennika. Osobom, które wcześniej były związane z AIP, chcielibyśmy ułatwić przejście z inkubatora do realnego biznesu. Często pojawiają się możliwości uzyskania dotacji unijnych - ale by się o nie starać trzeba założyć podmiot gospodarczy. Usługa Wirtualne Biuro/ Adres Siedziby pozwoli przyszłym młodym przedsiębiorcom uniknąć wysokich kosztów rozpoczęcia działalności (wynajem i wyposażenie biura, zatrudnienie sekretarki) . Euro-Office PMNW - wspiera młodych przedsiębiorców. RABAT - 50% TWOJE BIURO ZA PÓŁ CENY -- To nie reklama, a informacja o wsparciu beneficjentów AIP
Przeczytaj również posty podobne do tematu "AIP - strona 6":
|
|