Wirtualnie mogłeś sprzedać po te 2 grosze?
Normalnie kolejka dla sprzedających po 2 grosze lub kupujących po 1 gr jest tak długa, że gdyby nie fakt iż zupełnie mnie takie zabawy nie interesują to bym się załamał.
Nie tykam penny stocks.
|
Akcje FON |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Wirtualnie mogłeś sprzedać po te 2 grosze?
Normalnie kolejka dla sprzedających po 2 grosze lub kupujących po 1 gr jest tak długa, że gdyby nie fakt iż zupełnie mnie takie zabawy nie interesują to bym się załamał. Nie tykam penny stocks.
Wirtualnie tak
Ale właśnie się domyślam ze w realu to już nie taka prosta sprawa bo gdyby całość dało się tak łatwo zrobić to co dzień byłby niezły zysk:) Zatem z akcji grosikowych rezygnuję, choć za 3tys dużo tych droższych niekupie:/
Jeśli zaczynasz to powiem ci że day trading jest na początek ciężki. Dużo transakcji i dużo okazji do straty.
Jeśli grać to na dłużej. Potem jak już złapiesz o co chodzi to czemu nie. Jeśli chcesz się czegoś ciekawego dowiedzieć na początek to polecam taką stronkę. stockwatch pl Warto się zapoznać. Jest tu dużo wiedzy.
Nie wiem czemu ale jeszcze żadna spółka która mam na oku nie straciła:)
Wybieram spółkę X i za parę dni jej kurs jest wyższy od dnia w którym wybrałem.Opieram się wyłącznie na wieściach ze rynku. BTW: Czy ktoś teraz ma akcje FON?
|
|