Nie boję się wcale szczerze wam powiem na każdej spółce idzie zarobić tylko potrzeba czasu.
Dużo czytam i ogólnie pozytywne nastawienie mam załapie po drodze split PCG będzie ok. trzymam je długo lub średnio terminowo.
|
AKCJE |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Nie boję się wcale szczerze wam powiem na każdej spółce idzie zarobić tylko potrzeba czasu.
Dużo czytam i ogólnie pozytywne nastawienie mam załapie po drodze split PCG będzie ok. trzymam je długo lub średnio terminowo.
Witam, debiutuje nagieldzie, a w tym momecie na tym forum, fajnie ze jest mozliwosc wymiany zdan z bardziej doswiadczonymi. wczesniej troche na onecie w grze przegladalem analize techniczna czyli moja wiedza jest bardzo skromna, sam wlasciwie nie gram, pilnuje bratu konto, jeden z forowiczow twierdzil ze MASTERS ma kosztowac 1 zl, kupilem, ae czy nadal tak sadzisz, czy raczej sceptycznie z perspektywy dnia dzisiejszego podchodzisz do tego 1 zl?, co reszta o ty sadzi , dziekujac wszystkich pozdrawiam, dzieki za odp.
Sorry za spam:
- czy mógłby ktoś looknac do tematu niżej "pierwsze kroki (...)" i mi pomóc? Z góry dzieki :)
BOBO co cię skłoniło do masters?? co myślicie o budopolu ?? Już sporo na nim zarobiłem i nie wiem jak to dalej będzie. W następnym tygodniu korekta będzie pewnie i można sobie dokupić.
Witam,
To moj pierwszy post na tym forum a wiec witam :) A teraz do rzeczy: Budopol jak i inne firmy związane z budowlanką powinny rosnąć (małe spadki mogą nastąpić jednak głównie pewnie będą wzrosty) bo zapotrzebowanie jest, oraz EURO12. Chyba że na rynku nie będzie brakować materiałów budowlanych to uciekać od tych akcji. Tak ja myśle. A teraz moje pytanie: Co myślicie o spółce Zurawie? Mam je ale nie wiem czy dalej trzymać, bo zarobiły już dla mnie 40 procent a wydaje mi się że dalej mogą zarabiać ??
Oraz co myślicie o spółce Atlantis?
W ostatnich dniach miała stratę ok. 15 % ale przez 1 dzień odrobiła stratę a teraz czekam na wynik poniedziałkowej sesji. Napiszcie co teraz bardzo chętnie można kupować.
. Myślę że ma ciekawe pomysły i to był taki dodatek do porfela w sumie miałem go już wcześniej i miałem na nim +. Myślę że sporo dzieje się w tej spółce i może to pozytywnie wpłynąć na kurs.
prosilbym o rade..
kupilem wczoraj ELEKTRIM po 7,49 zl, i jak widac po dniu skok o ponad 20% na plus, i zastanawiam sie czy trzymac, ma ktos jakies spoekulacje ? dzieki za opinie
eCARD - spółka zajmująca się kartami elektronicznymi - w bankier.pl opisany jest artykuł iż rynek kart błyskawicznie zwiększa się i ogromne zyski mają właśnie dystrybutorzy, a tym samym dużą kasę i co za tym idą akcje będą się pnąć w górę.
Akcje TRAVELPLANET.pl - warte uwagi, dlatego, że zbliża się okres wakacji (większa sprzedaż, wyższe zarobki) oraz rośnie sprzedaż wycieczek przez internet.
W 2006 roku sprzedaż wynosiła o 194% więcej niż w roku ubiegłym, a więc firma rozwija się i będzie nadal - jest również liderem w tej gałęzi w necie.
Witam wszystkich ,jestem nowy na forum, może ktoś wie coś o pc guard.??
tzn mam troszkę tego waloru ( niedługo ma być split i pp).
dzieki.mam jeszcze pytanie a kiedy ma byc ten split,bo wyczytałem tylko o emisji nowych akcji z pp.walne jest 11 maja a pp jes ustalone na 11 czerwca.
TRAVELPLANET.pl - patrząc na 6 miesięczny wykres to ładna wspinaczka,któż to wie...
ciekawa propozycja,tymbardziej tak jak mowisz-sezon powoli się rozpoczyna zobaczymy :-)
No to trafiliście w ten travelpl. To żyła złota. Dziś zyskuje już 15%. Ja się kiszę na IBSystem. Czekam na wyniki za pierwszy kwartał i walne zgromadzenie (7 maja). Może być ciekawie$$$
|
|