|
AKCJE |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
PCGUARD kompletnie odpada
moim zdaniem jedyna pewna spolka z tych podanych jest Budopol, nietylko jesli chodzi o inwestycje dlugoterminowe lecz po ostatnich spadkach na krotka mete takze mozna troche jeszcze zarobic.Sam zaluje ze mam zamrozony kapital w czym innym:(
Witam na forum jestem nowy troche zaczołem się bawić giełdą jak wyjdzie nie weim sam? Mam jedynie cicha nadzieje że będzie dobrze i będa duże zyski;]
Kieruje do was pytanie czy ktoś wie o firmach które zajmują się zakładaniem klimy albo wymianą?? Jak na razie to szukam informacji może ktoś mnie pokieruje.
Jesli pytasz sie o spolki zajmujace sie naprawa i serwisem klimatyzacji bo ze wzglad na nadchodzace upaly chcesz zainwestowac pieniadze w taka spolke z mysla o zarobku to tylko na krociutka inwestycje, ale wedlug mnie to nie ma sensu, nie pomoge Ci bo nie znam nazw zadnych niestety:(
witka, jestem poczatkowym graczem i kompletnie nie wiem co sie stalo z PCGUARD-em,
prosze o jakies info dzieki
Zysk jest realizowany w momencie sprzedaży.
Nigdy na zakup spólki nie przeznaczam więcej niż 25% portfela. Jeśli sporo wzrośnie i przekroczy 33% a sytuacja jest niepewna redukuje znow do 25%. Takze uwierz ze jeszcze trzymam i zarazem mam sporo zarobione.
Witam,co sądzicie o energomontażu?? mam troche tych akcji ale juz sporo na nich starciłem,warto je trzymac i czekac na wzrost??
chodzi mi dokladnie o energomontaż południe
Idea tematu byla ciut inna niz to co piszecie ;). Moze kazdy obok zakupu napisze cene
Elektrim - ładnie rośnie:)
Ace - też nieźle Bankier.pl - tak sobie:)
dokladnie a tak wogole to ja polecam Immoeast i CIECH
|
|