Witam wszystkie osoby grające na giełdzie.
Piszcie jaki jest wasz aktualny portfel i po jakich cenach kupiliście akcje. Jakie są wasze prognozy.
Dzisiaj kupiłem Optimusa po 6,47 - 470 akcji, czekam na poziom 8zł.
|
Aktualna sytuacja - w co inwestujemy (temat dla graczy) |
Aktualna sytuacja - w co inwestujemy (temat dla graczy)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam wszystkie osoby grające na giełdzie.
Piszcie jaki jest wasz aktualny portfel i po jakich cenach kupiliście akcje. Jakie są wasze prognozy. Dzisiaj kupiłem Optimusa po 6,47 - 470 akcji, czekam na poziom 8zł.
Serenity i Euroimplant, trzymam już dość długo ;)
Zainwestowałem w:
Kupno sprzedaż PGNIG 3,45 3,86 Boryszew 2,02 ok 3,70 Lubawa 1,08 1,67 Grajewo 11,40 16,90 KOV 1,64 trzymam;] I inne, nadal trzymam...na plusie Straty poniosłem na MUZIE ok 30% i Synthosie- potrzebowałem natychmiastowo kase ehh a dziś pieknie warta 4,71
5 kwietnia chyba wchodzi Open Finance na giełdą i patrząc po analizach na pewno skoczy w górę w ciągu pierwszego dnia więc jeśli ktoś lubi inwestycję 24 godzinne to polecam.
No widzisz Kolego jednak z Open Finanse nie bylo tak różowo :) dopiero 7'go poszedł w górę i też nie były to jakieś niebotyczne wzrosty, więc co do debiutów nie zawsze jest tak że zwyżkują Pozdrawiam
teraz trzeba szukac czegos co nie odbilo jeszcze z niskim c/wk i najlepiej z dodatnim c/z:)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Aktualna sytuacja - w co inwestujemy (temat dla graczy)": - Aktualna stawka za km dla dostawczaka - Aktualna opłacalność funduszy akcyjnych - Własna firma a aktualna praca - Super okazja !! Korzystaj puki oferta aktualna - Akcesoria dla graczy
• Strona 1 z 1
|
|