Witam
Poszukuje wspólnika do stworzenia sieci punktów usługowych typu wyspa w centrach handlowych, posiadam firmę w branży, znam rynek, posiadam nowoczesny sprzęt który pochłania 80% (wg. cen konkretnych maszyn innych konkretnych producentów) inwestycji na jednym punkcie. Posiadam dwie takie maszyny, kompletny know-how budowy i serwisowania kolejnych.
Szukam inwestora który posiada doświadczenie w biznesie wielopunktowym własnej firmy/marki lub we franchisingu i handlu oraz posiada pieniądze i chęci na otworzenie na start 2-4 punktów w dużych miastach.
Pomysł podsunął mi kolega który działa w zupełnie innej branży a widział taki punkt działający w USA, po sprawdzeniu rynku okazało się że nie ma takiego na terenie polski. Zaznaczyć natomiast muszę, że akurat ten rodzaj usługi nie jest zależny od kontynentu, tzn. że sukces tego punktu na rynku USA ma możliwość adaptacji w europejskich warunkach gdzie konsumenci mają inne podejście do usług/produktów.
Sądzę że pomysł zaistniał już w wielu polskich głowach, jednak z racji dużych kosztów początkowych jest nieatrakcyjny (bardzo długi czas zwrotu inwestycji), moją przewagą jest to że znam się na produkcji takich maszyn ( technologia wymyślona 4 lata temu, od 2lat jestem w temacie) oraz ich serwisowaniu.
Wymagany kapitał na uruchomienie jednego punktu to 25000-35000zł.
Wszystkie konkretne informacje email/telefon - zainteresowanych proszę o kontakt PW.
ZAZNACZAM: szukam osoby która AKTYWNIE będzie tworzyć firmę.