|
Allegro i posrednictwo w sprzedazy ? |
|
Strona główna forum
‹ Praca
‹ Praca
‹ Praca przez internet
Autor
Wiadomość
Posiadam bardzo dobre konto na allegro, moge sprzedawac wszystko z zaufaniem klientow co robilem jakis czas temu, teraz pytanie czy jest mozliwosc by zaoferowac swoje "uslugi" jako dystrybutor na allegro firmie, ktora nie da rady tam sie odnalezc bo zaczynanie o zera powoduje ze klient nie ma zaufania do takiego sprzedawcy ?
a te bardzo dobre konto to??? ile masz tych komentarzy???
Ponad 650 co daje juz fioletowa gwiazdke.
Zajmowalem sie na mala skale sprzedawaniem sprzetu audio na zasadzie ze sklep z malutkiego miasteczka mial do zaoferowania swoje artukuly, a ja mu to sprzedawalem na allegro, potem tez mialem te produkty u siebie, pakowalem i wysylalem sam co dzieki szybkosci owocowalo dobrymi komentarzami na allego.
650 to jakaś specjalna rewelaacja nie jest! i 100% pozytywy bez ani jednego negatywa??
Konto bylo zakladane w pierwszym roku istnienia allegro i przytrafily sie wtedy 2 negatywy ale sprawy wyjasnione zostaly, nie jest do rewelacja ale i tez nie szukam rewelacji :)
Wiem jedno ze na tym etepia ludzie nie mieli nigdy problemu by robic przelewy mi na konto i oczekiwac spokojnie na towar.
|
|