Witam!! :)
Piszę, ponieważ mam mały problem... ale zacznę może od początku.
Jakiś czas temu wpadłem na pomysł handlu na Allegro odzieżą. Na starcie oczywiście nie na wielką skalę- na pierwszej aukcji wystawiłem odzież używaną, raz bez wyróżnienia, drugi raz już z wyróżnieniem. Oczywiście można się domyślić, ze po wyróżnieniu aukcji ilość odwiedzających się zwiększyła, ale co z tego, skoro nikt nawet nie podniósł ceny (zaczynałem od 1 zł) :( Postanowiłem więc wystawić nowe ciuchy. Znalazłem taniutki sklep i zakupiłem 3 bluzki (damskie- tylko bez podtekstów! ;) ). W tej chwili wystawiłem 2 z nich na 10 dni. Pozostało 8. Odwiedzających jest mało, cenę ustaliłem na wysokości 25 zł + koszt przesyłki (ok. 13 zł). Moje pytanie jest następujące: co zrobić, żeby zachęcić ludzi do kupna? Myślę, że cena nie jest wysoka, a bluzki są ładne i na tę porę roku. Może przez to, że nie mam żadnych transakcji za sobą nie ma chętnych, żeby kupić coś ode mnie? Moja aukcja jest oznaczona jako START. Proszę o jakieś porady... na pewno jest ktoś, kto handluje na Allegro.Bardzo by mi to pomogło.
Pozdrawiam!