|
Alois Dallmayr |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
witam wszystkich:)czy ktos z forumowiczów miał do czynienia z firmą Alois Dallmayr,tzn.współpracował z nią na zasadzie franczyzy?jak to wyglada ze strony franczyzobiorcy,w szerokim znaczeniu?dzięki i pozdrawiam wszystkich:))
Witam!
Kontaktowałem się z tą firmą chyba na początku tego roku. Nie wiem jak się rozliczają z franczyznobiorcą ale wiem że najpierw zapraszają do Wrocławia bądź Poznania (nie pamiętam bo nie pojechałem w końcu). Do współpracy musisz posiadać samochód komórkę i własną działalność gospodarczą aaa no i 4000 zł na start. Osobiście uważam że to ciekawa praca ale jeżeli masz co najmniej 5 znajomych którzy załatwili by Ci wejścia do jakiś instytucji (dużych bibliotek, siedzib banku, supermarketów, szkół, biurowców). Pamiętaj że to Ty odpowiadasz za maszynę, a jeszcze jedno takie maszyny da się oszukać. Pozdrawiam Bartłomiej Wikłacz
Witam serdecznie:) dzięki za odpowiedż,czy ewentualnie mógłbys rozwinac temat?zanim skontaktuję się z tą firmą chciałbym conieco sie dowiedziec,a ze strony internetowej na temat franczyzy nic nie ma.obecnie mam całkiem przyzwoitą posadkę na etacie,ale chciałbym zarabiac wreszcie sam dla siebie,a nie na szefów..;-) kazda wskazówka jest bardzo cenna:)jeśli nie chcesz z jakichś powodów pisac na forum,to pisz proszę na priva. pozdrawiam Ciebie i wszystkich forumowiczów, md
Również przyłączam się do prośby o więcej info w sprawie franczyzy AloisDallmayr. Z góry wielkie dzięki!
|
|