|
Alufelgi skup sprzedaż zamiana |
Alufelgi skup sprzedaż zamiana
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Jak w temacie kupuje alu daje do polerki malowania (moj znajomy to robi) i sprzedaje dalej na allegro itp. co sądzicie o tym pomyśle??? na jednym komplecie można zarobić do kilkuset a nawet tys. zł... czekam na opinie
No co Tu można dodać.. jeśli masz pomysł jak je pozyskać, znajomego, który je odswieży i w dodatku wiesz jak chodzą to nic tylko to robić.
ps. sklepik szkolny już nieaktualny? :)
sklepik jak najbardziej aktualny ale jesli jest mozliwosc to chce zarobić więcej :)
Ciekawy pomysl ale mam prozbe napisz tu jak chcesz zarobic tysiac zlotych na jednym zestawie felg wtedy cos ci powiem. Pozdrawiam
A widziałeś jakie są ceny orginalnych alu??? np. Do bmw M6 cena ponad 7tys. zł początki gdy na rynek wychodzi nowe Bmw M5 cena poonad 8tys.zł Cena alu do X5 21cali 16000zł :) a co chcesz mi powiedzieć????
Co drogi kolego oznacza dla Ciebie pojęcie "oryginalne felgi aluminiowe"? Żaden z producentów samochodów nie zajmuje się produkcją felg aluminiowych. Ta "oryginalność" jest wyznaczana jedynie przez emblemat producenta. I tyle. Ceny, które podałeś to ceny z kilkuset procentową marżą producenta aut, a następnie dealera. U dystrybutora felg aluminiowych zapłacisz znacznie, znacznie mniej. Jeśli interesuje Cię współpraca w zakresie handlu felgami, zgłoś się do mnie - na PW, a mogę przedstawić Ci ofertę.
Pozdrawiam, LB
Jesli ty sprzedawalbys felgi po 16000zł sprzedal 10 sztuk to normalnie zloty interes. :D Prosze poprzyj swoje wyliczenia przykladem (np. z allegro)
Tak tylko ja podałem ceny felg sprzedawanych w salonach samochodowych... prosze isc do najblizszego salonu BMW i sprawdzić ceny... Moje fegi bylyby tańsze mam juz nawet kilku producentów...
Ale ja cie dalej prosze o przyklad. jakie felgi (rozmiar,wzor) mialbys w jakiej cenie
Felgi firmy Ats w cenach katalogowych oraz w przyszłości Oz i inne
Aby nawiązać współpracę z importerami felg i uzyskać odpowiednie upusty, które pozwolą Ci być konkurencyjnym musisz mieć zarejestrowaną firmę, siedzibę, magazyny, a nie tylko komputer i pokój. Poza tym sprzedaż samych felg to zdecydowanie za mało, aby biznes był rentowny i przynosił niezłe zyski.
Pozdrawiam, LB
Mam magazyn średniej wielkpości i zarejestruje w najblizszym czasie firmę a co propomujesz oprócz felg???
Sprzedaż opon, wulkanizacja, przechowywanie opon (nie wiem czy jest tego jakaś fachowa nazwa)...
Wszystko to, co możesz połączyć razem z felgami i posiadanym magazynem ;) Pzdr
Kamil1990, a w jakiej miejscowości posiadasz nieruchomość? Jaka jest konkurencja? Jaki posiadasz kapitał? 10 tysięcy złotych nie wystarczy Ci nawet na zatowarowanie się, a na początku współpracy nikt nie będzie dawał Ci towaru z odroczoną płatnością. Poza tym, aby wyposażyć serwis ogumienia w odpowiednie maszyny potrzebujesz minimum 50-80 tyś. PLN.
czyli co w takim układzie proponujecie??? czy stworzenie serwisu w którym sprzedawałbym używane felgi i opony ma sens???
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Alufelgi skup sprzedaż zamiana": - ALUFELGI - handel, sprzedaż internetowa - skup/sprzedaż - Skup i sprzedaż windozy :) - skup i sprzedaz palet - Skup-sprzedaż telefonów
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|