Witam.
Panowie i Panie pare dni temu wpadłem na genialny pomysł, a no taki aby sprzedawać swoje pomysły. Powiem wam, (znając życie większość userów bedzie chciała mi dogryść )
że mam w swojej głowie masę posmysłów, pomysły moje związane są w 90 procentach z Interenetem. A dokładnie z serwisami na jakich jeszcze można zarobić, i to nawet spore pieniądze.
Zapytacie, dla czego sam tego nie zrobisz ??
Odpowiadam, nie posiadam aż takich pieniedzy, powiedzmy 40.000, 50.00, 100.000,
Moje pomysły to nie stworzenie strony na sms'y, wortalu serwisu miasta i wyciąganie niewielkiej tak naprawde kwoty, gdyby nie google i jego reklamy.
Moje pomysły to nie stworzenie nowego portalu, bo jestem człowiekiem realnie patrzącym na świat, jakieś społeczności też nie.
Powiem tylko tyle, że jest kilka serwisów w Polsce które powstały dosyć niedawno w przeciagu 2 lat, teraz mają wielki biznes na tym, ja te pomysły miałem przed niektótrymi ale nie miałem kasy.
Ale teraz ankieta.
Chciałbym abyście rozpisali się co myślicie o tym abym sprzedawał własne pomysły, ludziom którz mają pieniadze, i oferował 100 % pomoc przy wdrażaniu, bo tylko twórca tak naprawde wie o co mu chodzi :)
Przedstawiam ten projekt i chcę jakoś kasę, mogę stworzyć biznesplan itp.
Co myślicie o takim czymś ?
- Jeden z moich pomysłów mozę przynieś setki tysiaków, tzreba w niego zainwestować sporo ale zysk powinien być olbrzymi. Na skalę Polski
- Drugi wiem jak zarobić na Euro :) Łakomy kąsek, ale to kosztuje
- Trzeci zwiazany z Polską, miesięcznie wyciagniecie do 50 000 zł , na czysto ;)
Pozdrawiam
W tej chwili jestem w trakcie tworzenia moich złotych internetowych biznesów.
PS. Kolega który prowadzi te forum, z całym szacunkiem dla niego, ale zbierałem się ze 3 lata za takie forum i niegdy nie maiłem czasu zrobić.
A co do moich pomysłów zwiazanych z netem, Miluśni jetsem informatykiem i menedzerem, jedno z drugim się złończyło , moje dwioe pasje i yszedł biznes Intenetowy
Pozdraiwam wszystkich.