|
Antyki - strona 2 |
Antyki
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Szukam kogoś ze śląska kto sprowadza starocie (mosiądź, brąz) z zachodu. Pisać na priv.
???
Dalej szukam kontaktów.
Witam
Moim pomysłem na biznes jest skup i sprzedaż starych rzeczy.Handlem starociami zajmuję się już od 7 lat więc doświadczenia trochę posiadam. Domyślam się ,że z samych staroci ciężko będzie wyżyć dlatego chciałem połączyć to z lombardem. Z biegiem czasu organizowałbym np. raz w miesiącu aukcje itp. Zastanawiam się tylko ile pieniędzy bym potrzebował na razie udało się odłożyć około 100 tyś. Posiadam jeszcze busa którym mogę przewozić większe rzeczy. Mam jeszcze pytanie ile według was potrzebuje miejsca (hala,czy może poprostu jakiś większy sklep) Pozdrawiam
Niedaleko mej miejscowości( mieszkam w Szczytnie) a konkretnie w Olszynach, jest giełda staroci. Z roku na rok staje się to coraz bardziej popularne. Z tym że jest to sezonowe gdyż na świeżym powietrzu. Ale może gdyby tak pod dachem? Sprawdź w internecie jak wpiszesz w wyszukiwarke giełda staroci Olszyny powinno Ci coś wyskoczyć ;)
Dzięki za info u nas w Poznaniu też jest kilka takich miejsc (na których nieraz handlowałem) ale niestety jak robi się zimno to przychodzi bardzo mała liczba ludzi
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Antyki - strona 2": - Antyki z USA ... - antyki - Antyki - antyki z Anglii - Antyki - wspolpraca
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|