witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o otwarciu apteki w nowo powstałym markecie (tesco, biedronka)?
czy to jest dobry pomysł? z góry dziękuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam
|
Apteka przy markecie |
Apteka przy markecie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam, chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o otwarciu apteki w nowo powstałym markecie (tesco, biedronka)?
czy to jest dobry pomysł? z góry dziękuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam
Idealny pomysl, widzialem wiele aptek przy marketach i zawsze maja mnostwo klientow.
Witam,
moim zdaniem pomysl dobry. Ale o sukcesie apteki (jak wielu innych biznesow) decyduje cena produktow. Jesli jestes w stanie konkurowac cenowo z innymi aptekami w miescie to sukces gwarantowany. Miejsce w supermarkecie to plusy (duza klientela) i minusy (spore koszty). Cala sztuka polega na wywazeniu jednego i drugiego. Czy robiles jakies kalkulacje? Tak na prawde, sens biznesu roztrzyga sie na kartce obliczajac przychody i koszta ;) Pozdrawiam Jerry
Jaka dzierżawa?, co z pracownikami (kierownikiem, mgr), jakie rabaty masz w hurtowni, jaka konkurencja w pobliżu?jaki miasto?Jakie "układy" z przedstwaicielami masz?Mógłbym ci wyliczać do rana, znam tą branże od podszewki :). Jak coś to daj znać na priva pogadamy
Witam,
Mój Kln ma bardzo atrakcyjny lokal z przeznaczeniem pod aptekę w Katowicach, 123m, zbudowany od zera zgodnie z prawem farmaceutycznym. Standard do adaptacji. Obok sieciówka spożywcza, medycyna. BARDZO DOBRE miejsce. Najem 8k netto. Więcej szczegółów 667 871 035 pozdrawiam, KA PS Jestem nowy na forum, mam nadzieje że to nie SPAM. Tego typu ofert jest tak mało że pozwoliłem sobie umieścić post w tym miejscu.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Apteka przy markecie": - otwarcie apteki przy markecie - handel w markecie - Co można wystawiać w markecie - 30 m2 w duzym markecie - co z tym zrobic - Soisko/wyspa w CH lub markecie
• Strona 1 z 1
|
|