|
Artykuly dekoracyjne, florystyczne, dodatki do kwiatow |
Artykuly dekoracyjne, florystyczne, dodatki do kwiatow
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.na wstepie zaczne od tego ze jestem tu nowy,wiec prosze o wyrozumialosc:). pomysl na biznes podsunol mi moj znajomy ktory jest przedstawicielem handlowym w firmie ktora ma w ofercie artykuly dekoracyjne,florystyczne,dodatki do kwiatow. biznes polegal by na tym ze kupowal bym asortyment po cenie hurtowej lub troche mniejszej niz hurtowa i opychal go po swojej cenie.wiem ze niewyglada to za ciekawie ale gdyby zbadac rynek,obiezdzic kwiaciarnie, dowiedziec sie wszystkie na ten temat to wydaje mi sie ze niejest tak zle. kasa jaka trzeba dysponowac na poczatek to: kupno Vana, kasa na asortyment,wiadomo paliwo ,jeszcze dojdzie pare innych mniejszych wydatkow.zdaje sobie sprawe ze niejest to wymarzony biznes ale pewnie tak tragicznie niejest...prosze was o jakas rade..wymowiedzcie sie na temat tego pomyslu. pozytywne i krytyczne wpisy mile widziane :)) z gory dzieki
drodzy forumowicze prosze o jakies wypowiedzi!!! moze ktos wie cos wiecej na temat tej dzialnosci??/zalezy mi na waszym zdaniu!!z gory dzieki
kurcze nikt niemoze sie wypowiedziec na w/w temat??moze ktos ma znajomego ktory prowadzi taki biznesik?/moze ktos slyszal o takiej firmie??
Ja prowadziłem kwiaciarnię przez 2 lata i jeżeli chodzi o ceny tych dodatków, to nie było różnicy między hurtowniami i giełdami kwiatowymi. Oczywiście, ktoś to hurtowniom i handlarzom na giełdzie dostarcza, ale jeżeli Twój znajomy rozwozi to tylko po kwiaciarniach, to daj sobie siana.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Artykuly dekoracyjne, florystyczne, dodatki do kwiatow": - Kwiaty cięte, doniczkowe, dodatki do kwiatów - artykuly regionalne - artykuly metalowe - VAT na ubranka i artykuly dla dzieci - ARTYKULY Z NADWYZEK PRODUKCYJNYCH ( D )
• Strona 1 z 1
|
|