na zachdzie funkcjonuje biznes który polega na odstresowaniu delikwenta
- tłuczenie talerzy
- rzucanie jajkami w zdjecie szefa
to dobry pomysł dla zapracowanych biznesmenów którzy chca sie zrelaksować Co myślicie o tym???
|
Aty - stres |
Aty - stres
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
na zachdzie funkcjonuje biznes który polega na odstresowaniu delikwenta
- tłuczenie talerzy - rzucanie jajkami w zdjecie szefa to dobry pomysł dla zapracowanych biznesmenów którzy chca sie zrelaksować Co myślicie o tym???
jajkami w zdjecie szefa ?
A DOSKOCZYSZ TAK WYSOKO ?
Nie jest napisane ze zdjecie szefa musi wisiec na scianie........ .....zawsze tez mozesz rzucac zdjeciem szefa w....jajka
hmmm czy będzie zainteresowanie to nie jak swego czasu pracowałem na etacie to miałem nieraz ochote rzucić szefem czy w szefa ale żeby za to płacić to chyba nie
ale biznesmeni zazwyczaj są sami szefami, i rzucać w siebie pewnie nie będą...offf, kłopot...ale jako alternatywę proponuję tą opcje odreagowania, skierowanać w stronę polityków. na pewno wzięcie większe bedzie. no i jeszcze myslę że dużo masz na głowie, wymyślając takie głupoty.
Myśle że u Polsce jest troche inny "model biznesu" i "model biznesmena" w porownianu do "zachodu" - również odstresowanie ma bardziej doraźną formę jak i skutecznośc... oraz paragraf...
Pozdrawiam
popierwsze ja bym tylko wypożyczal miejsce i możliwość odreagowania a niech se nawet strzela do czego chce i jak chce może z flinty lub rzut jajamy :0) po drugie poziom tego forum zasługuje na taki właśnie poziom tematow a jestem tu już jakiś czas więc moge coś na ten temat powiedzieć po trzecie jeśli ktoś bedzie łamał prawo w takim biznesie to nie ja ja dam tylko środki To tak jakby dać spluwe a za cyngiel pociąga kto inny Nie ma zakazu sprzedaży jaj w celach nie spożywczych ;)
- Jezeli juz chodzi o poziom to nie jest to poziom forum lecz ludzi ktorzy sie na nim udzielaja.
- tzn. "Dzialajac wspolnie i w porozumieniu" ? :/
W japoni to ma branie, ale w polsce raczej nie. A to, ze forum ma niski poziom, to wina tych wszystkich dzieci, ktore po powrocie ze szkoly maja czas by sie wypowiadac. Prawdziwy biznesman, ten ktory ma firme i realizuje sie w zyciu nie ma czasu na takie glupoty jak to forum.
racja zaglądam tu jak sie nudze i po to aby ośmieszyć psełdo biznes ale dziecko 40 latek? no co za komplement zawsze chcialbym nim pozostać ale to luksus na jaki mnie nie stać ;)
belthezer- wrzucanie wszystkich do jednego worka i nazywaniu dziecmi to chyba nie za dobre rozwiazanie. Zreszta sam nim jestes skoro tutaj piszesz.
Co do tematu, to sposob odreagowania musialby byc bardziej kreatywny czy rozrywkowy. Bo rzucanie jajkiem w zdjecie szefa jest zbyt banalne- kazdy sam moze to zrobic, wiec po co ma jeszcze za to placic ;) musisz znalezc jakis oryginalny pomysl na to i nie tylko dla wybranych, ale dla wszystkich.
Napisałem, ze niski poziom forum to wina wszystkich dzieci, nie wszystkich użytkowników. Wiec nie wrzucam do jednego worka. A to, że jestem dzieckiem, nie zaprzeczę temu. Czuje się dzieckiem, dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Jednak to nie miejsce na takie dyskusje.
Zgadzam się całkowicie z przedmówcą.
jeszcze jedno...taki delikwent może jeszcze - obok zdjęcia szefa, postawić zdjęcie np. kolegi który właśnie sobie kupił lepsze auto od jego auta i ma młodszą i szczuplejszą żonę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Aty - stres": - „Kobieta – Stres – Praca&#
• Strona 1 z 1
|
|