|
Aukcje co i jak, poczatkujacy. |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam! Jestem nowym graczem, malo co doswiadczonym. Zdziwiło mnie dzisiaj ze Toora skoczyla az 182% do gory. Warto ją dzisiaj zakupic? Proszę o napisanie swojej opini. To jest jej debiut?
Niestety Toora jest bankrutem, sąd ogłosił upadłość. Żebym sie nie musiał rozpisywać, to cały ten dzisiejszy wzrost był podyktowany informacją na temat chętnego do przejęcia tego zakładu.
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... 7265525934 Decyzja zapadnie jutro lub pojutrze. Nie kupiłem Toory, ale ciekawy jestem jak to się skończy.
No wlasnie cos o tym czytalem. Czyli ze kto teraz ma Toore? jakas inna firma? No bo przeciez dzisiaj poszla 180% to jest nie bywale. Jesli bankructwo to wypada z gieldy i ja trace kase?
Witam ja bym nie polecał kupić Toore na jutrzejszej sesji ponieważ każdy duży wzrost kończy się spadkiem , a dokładnie to inwestorzy bedą realizować zyski . Stara zasada nie kupuj akcji na górce. Pozdrawiam
Heh, rozumie mam zainewstowane pieniazki w Zrównowazony fundusz na ing i jakis tam budownictwa nieruchomosci plus i tym zrabalem sprawe ale to juz dawno bylo zrownowazony na plusie a ten drugi sobie leci w dol no teraz do gory. Jedyne co mnie cieszy to zysk 100% na pulawach i z 70% na pging, ale z tego co widze moge wiecej zarobic trzymaj aukcje krocej czesciej zmieniac je no ale mozna wiecej stracic. Dziekuje za dzisijsza porade, zobaczymy jutro czy dobrze ze nie kupilem hehe;)
Tutaj raczej chodzi o stope zwrotu za kwartał a nie o jednorazowy skok....
No przykro mi, to nie jest stopa zwrotu za kwartał. W ciągu 5 dni łącznie to jakieś 185%
Dodaj niekumatym że to jest stopa która BYŁA i że nikt niczego im nie zapewnia... a kupująć DROGO wiedzą tylko że kupili drogo - z czego oczywiście nie wynika że będzie drożej;)
|
|