W tym temacie opisujemy wszelkie opłaty pobierane przez serwisy aukcyjne. Mam nadzieję że komuś to pomoże.
Pozdrawiam :wink:
|
Aukcje internetowe - opłaty |
Aukcje internetowe - opłaty
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
W tym temacie opisujemy wszelkie opłaty pobierane przez serwisy aukcyjne. Mam nadzieję że komuś to pomoże.
Pozdrawiam :wink:
Co autor miał na myśli tworząc ten wątek??
hmm cos cieniutko wiec moze zaczne:
Allegro przegina z opłatami, jest drogie i niestety coraz mniej skuteczne. [ Dodano: Pią Paź 27, 2006 5:55 pm ] hmm cos cieniutko wiec moze zaczne: Allegro przegina z opłatami, jest drogie i niestety coraz mniej skuteczne. Swistaki i inne Aukcje24 to juz zupełna strata czasu na szczescie jest za darmo.
allegro wcale nie jest takie zle.. nie placisz duzo za wystawienie wg mnie. a napewno ma wieksza skutecznosc niz inne polskie servisy aukcyjne
Popieram bartek_leszno . Allegro to najskuteczniejszy serwis aukcyjny w Polsce. Jest tam 5mln uzytkownikow... Chyba nigdzie nie znajdziemy tak wielkiego skupiska sprzedajacych i kupujacych. Jesli chodzi o oplaty wcale nie sa wygorowane. Wiadomo kazdy by chcial za darmo.. moze doczekamy sie kiedys tego :)
witam
zaczne
allegro nie jest drogie tylko sa ludzie ktorzy maja za duze wymagania piszac ze jest coraz mniej skuteczne to mija sie z celem poniewaz jest dobrze wypromowane i kto nie slyszal o allegro ??? a to czy jest skuteczne to nie wina servisu a co w ogole miales na mysli mniej skuteczne ??? allegro pobiera oplaty nie sa one duze bo 1zl za aukcje zwykla a jak wy byscie chcieli prowadzic na allegro to woleli byscie dokladac czy zarabiac ?? pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:
- AUKCJE INTERNETOWE
- Aukcje internetowe - Aukcje internetowe. - Aukcje internetowe jak podbij - Kasa fiskalna i aukcje internetowe - Towar na aukcje internetowe, do sklepu. - SUPER TOWAR NA AUKCJE INTERNETOWE - Aukcje internetowe ,sklep internetowy - podatki - Aukcje internetowe Allegro i obowiazki z tym zwiazane Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|