witam
chciałbym porozmawiać i dowiedzieć się czegoś od Was co jest dobre ,lepsze tam niż u nas w Polsce lub na czy importowanym z tego kraju (Australia:P) można zarobić.
Ja jestem zielony w tym temacie ale może ktos wie cos więcej i może mi pomuc
|
Australia .... ??? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
chciałbym porozmawiać i dowiedzieć się czegoś od Was co jest dobre ,lepsze tam niż u nas w Polsce lub na czy importowanym z tego kraju (Australia:P) można zarobić. Ja jestem zielony w tym temacie ale może ktos wie cos więcej i może mi pomuc
No ja bym sprowadzał kangury. :razz:
A na poważnie to moze ryby??
Śmiejesz się z kangurów a jednak ich mięso jest bardzo dobre i może to byłby strzał w 10 ;)
heh kangury:)
no niewiem jak wygląda zainteresowanie na takei mięso u nas ,mysle że Polacy niesą zbyt skłonni na posiłki z takiego niespotykanego mięsa:) ryby???sam niewi3em nic niewiem w tym temacie
Kolega wrócił przed tygodniem z emiratów, był tam w jakimś super hotelu i jadł rybe, niewiem co to było ale ponoć codziennie samolot to przywozi z australi.
Ale to tylko taka anegdotka. Może też by sie udało?/ O albo wina australijskie? O albo z czego słynie australia z owiec :wink: To zrób konkurencje ludziaz podhala i sprzedawaj australijską wełne albo nowozelandzką.
Tez mam ten problem, mam ochote rozkręcic jakis biznes miedzy polska aaustalia, sam nie długo wyjezdzam do australi, i tak kombinuje jak sobie tam dorabiac. Pomóżcie mi tez!!!
Hmmm. Jak dla mnie to australisjkie kobiety sa niewatpliwym atutem tego kraju :mrgreen: , a poza kobietami to jeszcze walkabouty (http://www.walkabout.eu.com), no i mieli Steva Irwina (swiatu brakuje ludzi z pasja!).
A bardziej powaznie, to moze cos zwiazanego z turystyka - mi Australia kojarzy sie przede wszystkim z: misiami koala, kangurami, rafami koralowymi i aborygenami, czyli wszystkim, co atrakcyjne turystycznie. Pzdr
|
|