|
Auta z Niemiec - strona 2 |
Auta z Niemiec
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
To akurat prawda. Tyle, że nie tak do końca. Bo gdybyś znalazł kogoś chętnego to trzeba być przygotowanym na wywiązanie się z umowy. Poza tym musiałbyś dokładnie zaplanować co wchodziłoby w zakres takiej usługi oraz ocenić jej koszt. Absolutne minimum to jazda swoim autem razem z klientem z Polski do Niemiec i wszelka pomoc w załatwieniu spraw. To w przypadku aut zdatnych do jazy. Ale czasem ludzie kupić mogą nawet "bite" zatem też usługa na lawecie.
ok dziękuje wam za odpowiedzi! Przeglądałem internet i rzeczywiście trochę już tego jest. Nie wiem raczej chyba sobie to odpuszczę. będę myślał dalej … jak coś wymyśle podzielę się z wami i poproszę o ocenę. Jeszcze raz dzięki!!!!
@pablooss
Z furami to faktycznie- minęło.... ale,ale rozeznaj się w temacie "mini samochodzików" własnie dla niepoełnosprawnych. Rok temu dla znajomego przywieżliśmy mini sam. "Liegier" z DE ,gdzie są one sprzedawane dla inwalidów itp. Mają male silniki do 50 cm3,nie trzeba na nie PJ tylko D.O.,rejestruje się je jako motorowery. Było tego sporo,podobnie w NL.W PL naweł małoletnim to niektórzy kupowali bo tak jak pisałem trzeba mieć DO albo kartę motorowerową. Niesety były drogie- my zapłaciliśmy 6k za 1 szt. Oczywiście te nówki to jest inna kasa ale może takie "furki"? Nie wszystkich inwalidów będzie stać zrobić PJ inwalidy i mieć przerobiony samochód. A coś takiego to ma dach na głową,ogrzewanie,Radio,ba nawet automat....a po zdjęciu blokady można rozwinąć i 55-60 km/h - silnik oczywiście dwusuwowy. Może przy takim czymś warto się "Zakręcić" ?
Powiem tyle... Mam porządną terenówke i chce teraz kupić coś do jeżdżenia po mieście lpg/diesel tak do 20 000. Nie ma samochodów!!! "Wszystko ok, jak nowy" przyjeżdżam a tu kompletny powypadkowy wrak... Albo właściciel chciał ode mnie 1000zł na konto za to że podjedzie 15km do mechanika w celu sprawdzenia:) I tak codziennie jeżdże i szukam. Teraz szukam na autoscout.de i sam sobie pojade do Niemiec
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Auta z Niemiec - strona 2": - Auta z Niemiec, pokomornicze - AUTA Z ANGLII I NIEMIEC NA ZAMOWIENIE - Auta z Niemiec-wyjazdy,nocleg,tłumacz - Pomoc w sprowadzenia auta z Belgii,Holandii i Niemiec!! - Wysyłka PACZKI z Niemiec do Niemiec z polskim adresem nadawc
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|