|
auto komis |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich moim pomysłem na biznes jest komis samochodowy mam idealną lokalizacje w moim mieście Toruń przy krajowej jedynce.Na rozpoczęcie handlu mam 6 samochodów,napiszcie czy taka ilość aut pozwoli mi na rozruch komisu w jaki sposób można szybko znależć wiekszą ilość aut.Mój budżet nie jest tak wielki aby kupić np 20 aut.Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to piszcie co tylko wiecie z góry dzięki.
Musisz znaleźć klientów, którzy będą chcieli dać Ci samochody w komis, jeśli znajdziesz - mozesz otwierać.
Jak masz lokalizacje przy drodze to na co czekasz ? Wystarczy reklame postawić przy drodze, wystawić te 6 aut i czekać aż pare z nich zejdzie, kupić kilka innych, w międzyczasie moze ktos odda i jakoś to sie będzie kręcić. Masz lokalizacje i auta, nie wiem na co jeszcze czekać
A może sprzedawaj tylko informacje o tym gdzie dany samochód można kupić bez pośredników .Mogę dostarczać fotografie wraz z opisem i numerem kontaktowym do sprzedającego oczywiście nie za darmo ale jest to jakieś wyjście Zainteresowany wszystko z giełdy słomczyn a nie kradzione z innych portali .
Heh, z tymi informacjami w naszych czasach, to dobrze przesadziłeś... :P
|
|