|
Automat do biletów |
Automat do biletów
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam.a co gdyby obok przystanków autobusowych pozakladac automatów do kupowania biletów mzk? oczywiscie 24 h . napewno bylo by to udogodnieniee dla pasażerów którzy jeżdzą wieczorami autobusem miejskim .oczywiscie istnieje opcja kupienia biletu u kierowcy ale jest to droższe o kilkadziesiąt groszy.więc moze założyc taką fabryczke takich automatów ? pewnie nie jest tanie zbudowanie takiego automatu ale cóż...biznes wymaga inwestycji. wiem ze takie maszyny są w innych rozwiniętych krajach a że polska sie rozwija to mysle ze bedzie to dochodowy interes.
Ja mieszkam w mieście (ok 60 tyś ludzi) i można spotkać takie maszyny, więc wydaje mi się, że w większych miastach jest to bardziej rozwinięte i niestety nie będziesz pierwszym, który wpadł na taki pomysł...
A ty chcesz sprzedac te automaty mzk czy czerpac dochody z tego w zamian za serwisowanie?
istnieją 2 opcje.wynajem lub sprzedaz tych automatów dla mzk lub założyc te automaty całkowicie niezależnie.przeciez kupi sie te bilety od mzk w cenie hurtowej tak jak to robia kioski.byc moze sie myle i to działa całkowicie inaczej ale po to jest te forum aby obadac sprawe i sie czegos dowiedziec.kolega powyżej napisał ze w polsce takie automaty juz są,w moim 120 tys miescie nie widziałem takich maszynek.
A dasz mi plany takiego automatu za darmo jak skonstrujesz go?
A ile jest zarobku na jednym bilecie? Z tego co pamiętam 5% ceny? No właśnie.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Automat do biletów": - Kontrola Biletów - sprzedaż biletów lotniczych - Sprzedaż biletów online - System sprzedaży biletów - sprzedaz biletow na imprezy
• Strona 1 z 1
|
|