|
Automat ksero w szkole - strona 2 |
Automat ksero w szkole
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
W mojej szkole do której chodziłem było ksero na świetlicy z tym że u nauczyciela kupowało się specjalne karty xero. 7 zł-30 kopii 12 zł-50 kopii itd. Potem się przesuwało te karty przez czytnik i kserujesz. Ruch zazwyczaj był.
chlopie uciekaj od ksero bo Cie za prawa autorskie skosza ze nielegalnie cos kopiujesz
No tak przy kazdym automacie ksero bedzie specjalna komisja nadzoru. Skad bierzesz pomysly na takie posty ? to masz wrodzone czy nabyte?
Pozdrawiam
dajcie namiary na te maszyny na allegro bo u mnie na uczelni nie ma tych zabawek:) a znaleźć w sieci nie mogę
pracuję w firmie zajmującej się sprzedażą i serwisem kserokopiarek, jakby ktoś z Poznania lub Wielkopolski potrzebował urządzenia to dajcie znac na bocja23 (małpa) gazeta . pl i powołajcie sie na biznesforum, to załatwie dobre ceny albo dzierżawę
pozdrawiam
mam pytanie odnośnie ksera w szkole.
Czy jako osoba prywatna, mogę wstawić ksero do szkoły, i żeby wszystko było legalnie rozliczać sie z Urzędem Skarbowym i odprowadzać podatek od przychodu. Czy jest taka możliwość?
U mnie kolega coś takiego miał i z tego co pamiętam za papier płacił coś ok 13 zł/ ryza, więc i zarobek byłby większy :) a na taki punkt nie narzekał :)
Witam.
Każdy z was pisze o szkolach średnich i wyższych a zapominacie o gimnazjach tam też dzieciaki kseróją tylko pewnie mają więcej głupich pomysłów jak je tu zniszczyć.
Teraz w części szkół są instalowane kamery, wiec gdyby postawić taki automat pod kamerą i przykleić jakaś tabliczkę z artykułem z kodeksu prawa co grozi za niszczenie mienia, ryzyko było by mniejsze.
Nie wydaje mi się. Gdyby tak można było to nikt by nie prowadził DG. Pozdrawiam
nie orientuje się ktoś ile trzeba odstąpić szkole za postawienie automatu i czy wogule dyrektorzy się na coś takiego godzą
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Automat ksero w szkole - strona 2": - Automat sprzedający przekąski i napoje (w szkole) - Dyskoteki w szkole - Sklepik w szkole - Praca w szkole a DG - Co po szkole ? i jakiej?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|