witam
ja mialem pomysl na interes i otworzylem sklep z automatami do papierosow
kto chetny sie dopiac w polsce ???
|
AUTOMATY DO ROBIENIA PAPIEROSÓW |
AUTOMATY DO ROBIENIA PAPIEROSÓW
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam
ja mialem pomysl na interes i otworzylem sklep z automatami do papierosow kto chetny sie dopiac w polsce ???
ale do robienia czy sprzedaży ?
To chyba chodzi o automaty z papierosami tak jak w Hiszpanii np stoją?
Na ile jest to opłacalne? Może coś więcej na ten temat ?
a jak chodzi o produkcje ????? ja nie pale więc mnie to wszystko jedno.
to dokladnie tak automat robi usluge czyli wykonanie papierosa z tytoniu i gilzy którą wczesniej kupuje sobie klient
nie wiem co stoi w hiszpani ale watpie ze to jest to samo oplacalne jest / jednemu wystarcza 1000 dlugiemy 100 000 /
toten24 a moglbys podac cene takiego automatu?
Takie automaty do robienia papierosów co stoją w marketach i na stacjach to chyba kosztują kilka tysięcy dolarów, widziałem na You Toob-ie, ale takie małe półautomaty kosztują w USA 348 $ i możesz je sobie zamówić z dostawą na amerykańskim Mango TV. Pewne że to chińszczyzna jak wszystko.
Czym Toten24 handluje ?? Podepnij sie to Ci powie :)
Sklep otworzyć mogłaś ale każdy kto kupi automat i go ustawi ma kłopoty i to całkiem spore: w naszym kraju nie wolno sprzedawać alkoholu ani wyrobów tytoniowych nieletnim. Jak zatem automat sprawdzi wiek kupującego ? Pierwszy z brzegu nastolatek kupi papierosy - rodzice dojdą w jaki sposób, potem potuptają na policje złożą zawiadomienie o popełnieniu wykroczenia. http://www.stop18.pl/dla_sprzedawcow/co ... pierosow_/ Nie daje do myślenia, ze nie ma automatów sprzedających piwo ?? A gdyby to ode mnie zależało każda kwota mandatu byłaby wyższa o 2 zera.
Typowe podejscie polskiego urzednika ,, po co ma pomagać jak może utrudniać !
=========================================== nie kilka ani kilkanaskie tylko klikadziasiat tysiecy dolarow a małe są rózne zalezy i miedzy innymi ja też mam i niejest to chinszczyzna
Czyli co robi papierosy ale ich nie sprzedaje czy jak ? Czyli co pani w kiosku nie może dzieciakowi sprzedać paczki Marlboro ale gdyby miała maszynke do robienia papierosów i ten sam dzieciak poprosił ją o skręta zrobienie to już może ??
Nie !!! Typowe podejście normalnego zdrowo myślącego człowieka. Papierosy, alkohol itp są dla ludzi ale od pewnych granic wiekowych. W tak wspanialej ułatwiającej wszystko Ameryce te granice są jeszcze wyższe niż u nas. Tam się o dzieci i o młodzież dba.
Tam się o dzieci i o młodzież dba.[/quote]
oki oki masz racje !!!!!!!!!!! wystarcza ???? kto ma pytania na priv , nie mam czasu na glupawe dyskusje w kazdy miescie jeden punkt ,,,kto ma ochote ,,,, wklad moze z 5 tys na sprzet zalatwiam leasking czyli gratis od panstwa prowizje sa oki i rynek zbytu tez
........................................... Facet nie ściemniaj. Wystarczy wpisać twój nik i wyskoczy twoja strona na której oficjalnie handlujesz wszystkim co związane jest z tytoniem. Szukasz naiwniaków do interesu, a to chyba nie jest portal do werbowania ludzi. Jesteś naciągaczem i powinni cie wykasować !!!
Jesteś naciągaczem i powinni cie wykasować !!![/b][/quote]
kogo i na co naciagam ????????? konkrety ze mowie ze nie mam czasu gadac o niczym ?? kto chce pisze i dostaje dokladne odpowiadzi typy pieniaczy do niczego mi nie sa potrzebni , mi sa potrzebne osoby do wspolpracy aby zwiakszyc obrot i zmniejszac ceny a uzyskiwac wieksze marze tak wyglada interes robiony , czyli powoli tworzony i wspolnie wyprocowywamy wiekszy zysk z gadaczami typ jak widac nawet niechce rozmaiwac bo nie ma o czym
Przeczytaj również posty podobne do tematu "AUTOMATY DO ROBIENIA PAPIEROSÓW": - Kabiny, automaty do robienia zdjęć- proszę o opinie! - automaty do kawy,automaty ze słodyczami - Budka do robienia zdjec - Szukam chętnych do robienia projektu - Sklep z artykułami do robienia tipsów.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|