|
Automaty do sprzedaży gorących dań |
Automaty do sprzedaży gorących dań
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Sprzedam biznes, sprzedam firmę
Autor
Wiadomość
Witam otóż mam do zaoferowania automaty do sprzedaży gorących dań. . Automat mieści w sobie około 80 porcji gotowych dań oraz możliwość wyboru czterech różnych produktów .Maszyna jest wyposażona agregat chłodniczy oraz mikrofalówkę. Maksymalne wymiary opakowania wys. 58mm, szer.160 mm, dł. 200mm . Czas przygotowania gorącego dania od 15 do 60 sekund. Auomat jest wyposażony w wrzutnik monet , system operacyjny w jęz. polskim. oraz modem który powiadamia nas poprzez sms ile dań znajduje się w środku . cena 12 tys. brutto za sztuke . ewentualna zamiana na samochód osoby fieste diesla lub focusa.
interesujące, jestem zainteresowany takim automatem. Jak się z panem skontaktować, bo nie mogę wysłać wiadomości do pana.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Automaty do sprzedaży gorących dań": - Sprzedam automaty vendingowe do gorących dań - Automaty do sprzedaży a prawo - Automaty do sprzedaży szczoteczek do zębów i alkomaty - sprzedaż gorących napoi i drożdżówek - automaty do kawy,automaty ze słodyczami
• Strona 1 z 1
|
|