|
Automaty Vendingowe - strona 5 |
Automaty VendingoweBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcialem sie zapytac czy orintujecie sie moze czy jest mozliwosc przerobienia automatow vendingowych np.z przyjmujacych euro na zlotowki ??? jak znacie jakies miejsce gdzie robia takie rzeczy to napiscie.
siemano , wejdz sobie na ONET wpisz "automaty vendingowe" wyswietli ci sie katalog firm zajmujacych sie ogolnie vendingiem, poszukaj firmy ktora zajmuje sie sprzedaza automatow i skątaktuj sie z nimi i zalatw sobie sprawe jaqk nie bedzie mozna tego przerobic na zl to zapytaj sie odrazu czy nie mają "wrzutnika do monet z opcją wydawania reszty" oczywiscie powiedz jeszcze model maszyny do ktorej potrzebny ci wrzutnik... ps masz mozliwosc zalatwienia jakos taniej takich maszyn odp. na priw. POZDRO.
Spedzilem sporo czasu na szukaniu materialow o vendingu i zadziwia mnie to, ze te firmy to sie tak wycfanily, ze zamiast placic jakiejs firmie za mozliwosc ustawienia tam automatu to czasem ta firma placi za to, ze pracownicy maja gorace napoje, tzn z reguły firma nic nie placi ale przy niskiej sprzedazy ponosi jakies koszty.
Tak szczerze mysliscie, ze malenka firma ktora z poczatku bedzie miala te 3 automaty ma szanse na powodzenie? Automaty do cieplych napoi. I ponawiam pytanie co z serwisem? Naprawde nikt nic nie wie...
Czy w automacie z zimnymi napojami moge sprzedawac dowolne artykuły..Np CocaCole?
siema powiem ci co do serwisu tych automatow, to jak juz je nabedziesz,to firma ktora ci je sprzeda udzieli ci rocznej gwarancji z tym ze jezeli automat kupiles w firmie w kolobrzegu ,a pracuje on na ciebie w zakopanem to musisz spowrotem przerzucic do kolobrzegu na swoj koszt zeby ci go naprawili w poczet gwarancji a jezeli juz ci sie wyczerpie gwarancja to jest rowniez serwis pogwarancyjny tylko ze platny
Własnie to jest to że niema serwisu tych automatów :/ Mnie interesują automaty z kondomami. Jak ktoś ma info to PW.
pozdrawiam
witam
jesli ktos potrzebuje serwisanta to prosze o oferty. doswiadczenie w 3 roznych firmach. znajomosc maszyn: necta, zanussi, dixienarco, vendo, crane, ams itp email: vendingowo@o2.pl
Zapraszam rowniez na strone http://www.vendingpolska.com. Mozna tam znalezc autoamty z prezerwatywami. Pozdrawiam
pomysl jak najbardziej przyszlosciowy i rynek nie nasycony jeszcze bedzie przez dlugie lata no i serwisant sie znalazl;-) a jak wygladaja koszty takiego serwisu? no i prosze o opinie tych co juz sie tym zajmuja o przychodach. Bo ze zarobic mozna to juz wiemy ale ile ? np w firmie okolo 100 osob x 3 zmiany?
Witam,
chętnie odpowiem na pytania dotyczące nowych automatów vendingowych.
mnie interesuja maszyny vendingowe ale na gazety ... gdzie szukać... nowych używanych 1756323 gg
Z tym będzie problem. Spotkałem się z tymi automatami - ponoć na na razie w naszym kraju to się nie opłaca. Ale nie mam do czynienia z takim automatami na co dzień. Więc nie wiele mogę pomóc. Pozdrawiam.
Witam
Jeśli chodzi o produkty z automatów, to widziałem sporo na uczelniach i metrach zachodnich. Oprócz standardowych z kawą colą itp. były automaty z owocami i jakimiś kanapkami, ale nie wiedziałem żeby ktoś to kupował, natomiast dużą popularnością cieszyły się automaty, które posiadały duży asortyment np: prezerwatywy, jakieś żele i zabawki durexu (ludzie się wstydzą tego kupować w sklepie), chusteczki, leki od bólu głowy, inne leki strepsils itp., gumy do żucia, chusteczki, woda do picia itp. To wszystko zawierał jeden automat i popularność była dość spora. Jeśli chodzi o typ tych automatów to były one z przednia szybą i w środku były poukładane w rzędzie produkty, jak coś kupiłeś, to taka winda jechała i produkt był wypychany na tą windę :) Pomyśl o lekach, bo w nocy jak ktoś chce kupić jakieś podstawowe leki, to ma duży problem.
Fakt pod względem marży to gazety sa kiepskim biznesem ale.... no nic jedyne maszyny z gazetami to widziałem tylko na filmach z USA .
a nie myślałeś o automatach z biletami na komunikację miejską? marża jest mała ale możesz sprzedawać bileto paki np. po 5 sztuk
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Automaty Vendingowe - strona 5": - Automaty Vendingowe - Automaty vendingowe - Automaty vendingowe - art. niespozywcze - Automaty Vendingowe - kondomaty i nie tylko - Gdzie umiescic automaty vendingowe
|
|