|
Badanie wody |
Badanie wody
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
ile kosztuje badanie wody w sanepidzie????
zadzwoń i się zapytaj ;)
ha bardzo smieszne ,byłam osobiscie i nie było tej pani co sie tym zajmuje,wiec jak zadzwonie to pewnie tez jej nie bedzie:)))pozdrawiam.
pewnie zakładasz ze ta pani siedzi i czeka na telefony ? a moze jak ty posżłas do budki telefonicznej zadzwonic do niej to ona stała z butelką pod lokalem zeby zrobic badanie wody ? a swoją droga czy szukasz ,,tańszego " sanepidu zeby zaoszczędzić parę złotych ? badanie jest obowiązkowe , płacisz tyle samo w Warszawie i w Szczecinie dadzą ci rachunek wyboru nie masz , bo w pewnych branzach jest to badanie obowiązkowe wiec co za róznica ?
Nie każdy Sanepid robi badanie wody to po pierwsze. Ja za badanie zapłaciłem ok 200zł.
Pzdr
no a u nas chca 300 zł.po jaka cholere przeciez ujscie wody jest ogolne wszyscy korzystaja w mojej miejscowosci z tej samej wody.idiotyzm pierwsza klasa
Zakałd wodociągowy robi badania waody co kwartał, sprawdz może to wystarczy.
Możesz zlecić badania wody w akredytowanym laboratorium, tam będzie taniej, ale nie licz że zamiast 300 zł zapłacisz 30.
no własnei ze nie
tylko najpierw jest post ze nie wiadomo ile kosztuje a teraz juz wiadomo ze 300zł ale płacz ze za duzo no takie zycie
Może i wszyscy korzystacie z wodociągów miejskich, ale tu chodzi jaka woda u ciebie z kranu wypływa. Może tak być ,że gdzieś na poziomie rur w twoim lokalu masz jakieś syfy i sąsiad ma mineralną z karnu a ty gnojówkę. Pzdr
Jakie syfy,jaką gnojówkę,po co dziewczynę motacie??!! Mam rozumieć,że na otwarcie punktu jakieś wredne babsko zażyczyło sobie żebyś jakieś badanie zrobiła. Badanie kosztuje ok.250zł,ty musisz podać jak często będziesz je robić raz na rok,na dwa..Tego nie robi sanepid tylko stacja, laboratorium epidemiologiczne.Sanepid zleca wykonanie a nie wykonuje badań
no własnie laboratorium ale stacji sanitarno- epidemiologicznej
http://www.wsse.waw.pl/PageContent.aspx?SubMenuID=100 w skrócie ..... laboratorium sanepidu
ok dzieki wszystkim bardzo ale obyło sie bez problemu.zapłaciłam pare groszy i jak widac z wszystkim mozna sie dogadac,heh:))*pozdrawiam
Badanie można zrobić w laboratorium Ekolabos we Wrocławskim Parku Technologicznym na Klecińskiej.
Koszt badania mikrobiologicznego na potrzeby Inspekcji Sanitarnej we Wrocławiu (to właśnie takie badanie jest potrzebne do odbioru lokalu usługowego) wynosi ponad 200zl netto. Cena zawiera dojazd i pobór próbek przez uprawnionego próbobiorcę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Badanie wody": - Filtr do wody czy dystrybutor wody? - co lepiej kupić? - badanie rynku - badanie rynku - Badanie Eye Tracking - Badanie marketingowe-prośba
• Strona 1 z 1
|
|