|
Banery na zlecenie |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam zamiar zająć się projektowanie: banerów, grafik, animacji na strony www. Myślicie że to by się opłacało.
Pomysł dobry.
Pomysł dobry, ale bardzo ważne jest dobre wypozycjonowanie strony internetowej.
Pomysl lepszy niz te szablony internetowe. Na poczatku porob troche szablonow ludziom w promocyjnych cenach najlepiej rozne kategorie. To bedziesz mial ladne portfolio no a poznij to jzu pozycjonowanie i poczta pantoflowa te 2 wedlug mnie co do grafikow jest najlepsze.
Jeśli dopiero masz zamiar, to o zarobku zaczniesz myśleć za kilka lat :) Pozdrawiam P.S. Chyba, że już to wszystko umiesz... Ja uczyłem się 7 lat i dzięki temu żyje na poziomie
Student87 trochę dziwny ten twój post.
Skoro koleś o tym myśli jako o zarabianiu pieniędzy to chyba znaczy że coś umie i zna się na tym. Nie napisał mam zamiar nauczyć się tworzyć grafikę i animacje i zrobić z tego interes. Tak ogólnie to pomysł dobry jeśli jesteś dobry i masz bogate portfolio bądź w chwili otwarcia biznesu będziesz miał już nagranych kilku klientów. Moim zdaniem nie pownieneś ograniczać się tylko do grafiki na potrzeby stron internetowych ale tworzyć ogólnie grafikę reklamową. Nawiązać współpracę z jakąś drukarnią i tworzyć również grafikę na potrzeby druku reklamowego to też jest dobry kawałek chleba.
Bardzo ważne jest byc dobrym....
Pomysł jest oki, pod warunkiem, że masz potencjalnych klientów na na twoje usługi, ponieważ młodym firmom trudno jest na poczadku zaistnieć na rynku, bo w tej branży jest naprawdę duża konkurencja.
Czy młodym firmom jest ciężko ? Nie zgodzę sie , bo w tym biznesie nie liczy się od kiedy jesteś na rynku, ilu masz klientów a liczy się to Czy jesteś dobry, czy twoje reklamy walną kogoś w główkę, i nie tzreba sprzedawać taniooo, można walić i 100 % więcej niż konkurencja, jeżeli jest to naprawde dobre.
Zgadzam sie z przedmowca w 100%. Cena to sprawa bardzo umowna. Wszystko zalezy od Twoich umiejetnosci o obslugi klienta.
Jaka nazwa dla firmy banner4you, bannersforyou, bannerynazlecenie.
|
|