|
Bar czekoladowy - strona 2 |
Bar czekoladowy
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
jak nazywa się ten sklepik? Obejrzalbym stronę internetową, bo ciekawi mnie jak na polskim rynku wygląda taki biznes.
we wroclawiu juz jest kilka takich lokali- m.in mleczarnia, na ul. wieziennej( prawdopodobnie franczyzna to jest ze swidnicy) i wiele innych
Na tej ulicy co Mleczarnia, na Włodkowica 19 we Wrocławiu jest taki sklep z czekoladą, czekoladkami i czekoladowymi fontannami... Wpadliśmy na opisany przez Was pomysł ponad rok temu i prowadzimy go od grudnia 2006. Wszystkich miłosników czekolady zapraszam. W ofercie mamy też wina oraz desery lodowe. Nastawiamy się na dzieci, stąd imprezy urdzinowe, myślę, ze trafiona alternatywa dla Mc"Donalda i centrów handlowych.
No widzę że temat bardzo ładnie sie rozwija. Pomysł na czekoladowy biznes jest świetny, w czym moge ja pomóc:
Dla wszystkich którzy chceiliby zacząć swój biznes związany z czekoladowymi fontannami polecam swoje usługi. Juz jutro na stronie będę też miał fontanny alkoholowe! Zajmuję się sprzedażą i wynajmem czekoladowych fontann, fontann alkoholowych (oferta na stronie od jutra) oraz carvingiem owoców i warzyw Chciałem zainteresowanym osobom zaproponować współpracę: 1.Szukam obecnie osób z róźnych części Polski które zajmowałyby sie wynajmem fontann pod moją firmą. Zapewniam: fontanny (2 najlepsze firmy ze świata), czekoladę, know how (ile czekolady schodzi na różnego rodzaju imprezach oraz ile owoców, ciasteczek, jak obsługiwac fontannę, myś itd.), wyszczególnienie oddziału na stronie, wyłączność na dany region, zlecenia z danego regionu przychodzące ze strony. Możesz sprzedawać też moje fontanny (dodatkowy zysk dla Ciebie) Obecnie bardzo dużo inwestujemy w reklamę, więc artykuły o nas i o naszych fontannach pojawią się w róźnych publikacjach w styczniu, znajomośc marki jest bardzo ważna, jest to dodatkowy atut działania pod naszą firmą, jesteśmy w Polskiej czołówce pod względem oferty i ma być coraz lepiej 2. Gdy założysz własną firmę (lub masz hotel, restaurację, firme cateringową) zapewniam duże zniżki na stały wynajem przy podpisaniu umowy. Oraz niższą cene czekolady. Możesz sprzedawać też moje fontanny (dodatkowy zysk dla Ciebie) 3. Moge po prostu sprzedać Ci fontannę i pomóc w ustaleniu oferty wynajmu i zaopatrywać w czekoladę. Możesz sprzedawać też moje fontanny (dodatkowy zysk dla Ciebie) Fontanny w Polsce jest to bardzo nowy temat, wierzcie mi że bardzo dochodowy. Zapraszam was do obejrzenia części zdjęć, więcej moge przesłac na maila www.czekoladoweinspiracje.pl Przy powołaniu na biznesforum daję zniżkę na zakup fontann, tak od razu :P normalnie tego nie robię dla nowych klientów Firma działa na Śląsku, ale wypożyczamy (wysyłamy kurierem na nasz koszt) i sprzedajemy fontanny na terenie całego kraju. Zostań naszym przedstawicielem, prosze o kontakt ze mną ;) Pozdrawiam Konrad Rembacz konrad(@)czekoladoweinspiracje.pl http://www.czekoladoweinspiracje.pl +48 609 103 675
witam,chcialbym odświerzyc temat,
czy jest ktos kto by sie wypowiedzial
Są franczyzy - Chocoffe - rewelacyjne praliny i plany uruchamiania produkcji u franczyzobiorców dla większego wyróżnienia od konkurencji. Wedel Pilajnia Czekolady podobnie.
Koszty uruchomienia dość wysokie - pijalnia w Wilanowie kosztowała w 2005 roku ok 1 mln PLN
Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|