|
Bar na kółkach |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
czy moze mi ktos powiedziec czy mozliwe jest uzyskanie pozwolenia na sprzedaz jedzenia w barze np w starym autobusie ktory jezdzi z miejsca na miejsce...? są takie samochodziki z lodami ktore jezdza i sprzedaja lody ale jedzenia nigdy nie widzialem a mysle ze bylby to ciekawy pomysl... z gory dziekuje za odpowiedzi
Myślę, że chyba tak. Na giełdzie samochodowej w moim mieście widziałem coś takiego, a jeśli właściciele otrzymali pozwolenie na sprzedawanie jedzenia na tej giełdzie to musieli mieć pozwolenie SANEPIDu.
Pozdrawiam, LB --- Łukasz Bazarewicz
no pewnie że można sprzedawać
najgorzej jest uzyskać zgode sanepidu musi być kibelek, bierząca woda itp, problem z prądem wbrew pozorom kupe kasy na to trzeba wydać :)
W Polsce wszystko komplikuja nie potrzebnie!Takie samochody jezdza po calym Rzymie i jakos funkcjonuja bez calej tej otoczki zlowrogiego sanepidu.Wlochy to przeciez Unia jak u nich mozna to czemu u nas nie mozna?Ktos przesadza z tymi przepisami Unijnmi albo robi na dostosowaniu ladna "kaske".Albo niech ci dostosowywacze rusza d...e z Polski i zobacza ta unie na wlasne oczy.
|
|